سلام دوستان
به نظر شما هدفون سونی MDR-EX300SL با قیمت 78000 تومان:13: ارزش خرید داره؟ با این قیمت گزینه بهتری هم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 سوال دیگه، Sony EX-85 بهتره یا Sennheiser CX-300 ؟
ممنون:20:
Printable View
سلام دوستان
به نظر شما هدفون سونی MDR-EX300SL با قیمت 78000 تومان:13: ارزش خرید داره؟ با این قیمت گزینه بهتری هم هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 سوال دیگه، Sony EX-85 بهتره یا Sennheiser CX-300 ؟
ممنون:20:
اینا همه گزینه های خیلی خوبی هستن .. از بین همه شون CX300 باید بهتر باشه ..نقل قول:
cx300 چند هستش الان فکر کنم سخت گیر بیاد ؟
باید بری جمهوری نمایندگی سنهایزر.نقل قول:
ادرس و شماره تلفنو دارید ؟
توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پاسخ این سوال رو داده بودم ...نقل قول:
*خواهش می کنم که یک سوال رو توی چند تاپیک تکرار نکنید و چند سوال کوتاه رو در یک پست مطرح کنید ... ممنونم .
EX-85 کیفت بالایی داره اما مثل همین مدلی که عکسشو گذاشتید یکم جلف و ضایست ! :13: به نظرم به همون اندازه که کیفیت مهمه، سنگینی و زیبایی هم مهمهنقل قول:
جدا از اینکه اولین باره می شنوم که ex85 جلف و ضایع ارزیابی میشه ... واسه ام عجیبه اگه شما واقعا معتقد باشید در مقوله ای مثل هدفون (که قراره 50 درصدش توسط گوش پوشیده بشه و از 50 درصد باقیمانده هم 30 درصدش اصلا نمای بیرونی نداره) ، زیبایی و وقار به اندازه کیفیت مهم باشه ... اگه در مورد خود پلیر هم اینو یکی بگه ، مطمئن نیستم باهاش موافق باشم (حالا اون رو میشه یه جورایی قبول کرد) ، اما در مورد هدفون به هیچ وجه ...نقل قول:
منم با نظر seymour کاملا موافقم، در مورد هدفون 90% کیفیت برام مهمه 10% قیافه هدفون. البته اگه هدفونی باشه که هم کیفیتش عالی باشه هم ظاهرش و هم قیمتش، خیلی بهتره.:46:
دوستان CX300 درایورش 9 میلی متریه ولی EX85 و EX300 هر دو 13.5 میلی متری هستن، ضمن اینکه قیمت EX300 تقریبا 2 برابر CX300 هست(البته قیمت جهانی، نه در ایران)، پس احتمال اینکه CX300 بهتر باشه خیلی ضعیفه و اصلا باEX300 قابل مقایسه نیست.
حالا سوال من اینه : بین Sony EX85 و Sennheiser CX300 که توی رنج قیمت مشابه هستن کیفیت کدوم بالاتره؟ دوستانی که این دو مدل رو تست کردن ممنون میشم راهنمایی کنن.:11:
شما استاد مایی اما چون Ex85 رو از نزدیک تست کردم و دیدم دارم عرض می کنم..فقط قسمت سیلیکنیش وارد گوش میشه و بقیه می مونه بیرون ! الان یه Ex32 دارم طوری داخل گوش گم میشه که انگار نه انگار هدفن تو گوشمه :8:نقل قول: