ای وایییییییییی
بچه رو موتور زد
نوچ
دلم سوخت واسه فیروز داد میزد که کلیه هاشو بخرن خرج عمل بچش کنه
چقدر بچه عزیزه
البته این هم خوب تموم میشه که مردم در غم و اندوه فرو نرن روز عیدی:n02:
Printable View
ای وایییییییییی
بچه رو موتور زد
نوچ
دلم سوخت واسه فیروز داد میزد که کلیه هاشو بخرن خرج عمل بچش کنه
چقدر بچه عزیزه
البته این هم خوب تموم میشه که مردم در غم و اندوه فرو نرن روز عیدی:n02:
^
هیجی دیگه حتما ار بیمه مدرسه استفاده میکنن
امشب قسمت اخره
ولی خدا کنه مثل مادرانه بی معنی تموم نشه فقط امیدوارم:n02:
سریال خوبی بود تقریبا میشه گفت مثل پایتخت که داستان خاصی نداره ولی از اتفاقات ساخته شده و آدماش و ارتباطادشون به دل می شینه و عاطفه بینشونو لوس نشون نمی ده ....
هومن برق نورد شخصيت خيلي باحالي توي سريال داره، خيلي هم خوب بازي کرده،
کلا آدماي اين سريال از بهروز گرفته تا نصرت و جواد عزتي و اون کارگره که گوشش داغون شده واقعي و دوست داشتني اند و دور و برمون ديديم..
اين سريال خيلي منو خندوند و بعضي وقتام مثل ديشب اشکمو دراورد. سريال خوبي بود:n01:
خیلی باحاله...
جواد عزتی که به عالیه سلام میکنه .عالیه میگه : " علیک همچنین " هول میشه :n02:
یه چیزی که خیلی حرصمو در میاره رفتار سیما تیرانداز هست.میدونه برادرش داغونه.احمقه.پفیوزه.قمپزه.پ رروئه.بی عرضست.باز طرفداریش میکنه.بدم میاد ازش.
صاحبخونه نصرت اینا هم باحاله.:n09: میرقصید.
اینم مث بقیه فیلما ته نداره:n28::n14::n14::n14::n14::n14::n14::n14: :n14:
خیلی این سریال به دلم نشست :n01:
اون جایی که تو بیمارستان گفت کلیه می فروشم خیلی قشنگ بود ولی به نظرم می تونست خیلی بهتر باشه یعنی پتانسیل بیشتری داشت موقعیتی که طراحی کرده بودن :n18:
. . . .
. . .
. .
.
چه زود تموم شد:45:
بعضی از کارگردان های توی تی وی ما واقعا کارشون درسته که محمد حسین لطیفی یکی از این افراده
این سریال هم مثل سریال پایتخت 2 که توی عید خیلی گل کرد و یه سریال مناسبتی بود ، شرایطی شبیه همون سریال رو برای ماه رمضون امسال داره و کلا طنزهای به این شکل که همراه با مشکلات جامعه و بعضا صحنه های تاثیرگذار هستن بیشتر به دل می شینن...
بازیگرای اصلی هم توی این سریال همگی خیلی خوبن حتی بچه های کوچک ولی من نمی دونم چرا با بازی بهنام تشکر توی اون اصلا حال نمی کنم و نه زیاد جالب بازی می کنه و نه کلا نقش خوبی داره!
به جز اون دیگه ایراد خاصی توی سریال ندیدم و برخلاف خیلی سریال های این روزا یه سریالی هست که بعدها توی حافظه و خاطرات ما جایی داشته باشه...
امیدوارم پایان خوبی هم داشته باشه و حتما هم به عروسی ختم نشه :دی
امشب چرا این سریال را تا الان که حدودا یک ساعت تاخیر داشت پخش نکردند؟:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا ایرانه دیگه هر وقت دلشون بکشه پخش می کنند!دلشون نکشه پخش نمیکنن!