فامیل دور:راه رفتـنـی را، باید رفت!
در بستنی را، بــــاید بست!
پسر عمه زا: در بستنی رو باید لیسید…! :n02:
Printable View
فامیل دور:راه رفتـنـی را، باید رفت!
در بستنی را، بــــاید بست!
پسر عمه زا: در بستنی رو باید لیسید…! :n02:
این عکس
صداپیشگان مجموعه کلاه قرمزی
ولی اون پیرمرد ِ که عروسی کرد رو نداره اون هم صداش حمید جبلی بود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر عمه زا : حوصلمون سر رفت خب چیکار کنیم ؟
کلاه قرمزی : بیاین اسم فامیل بازی کنیم
فامیل دور : چی ؟؟!!! اسم فامیل بازیه مگه ؟
کلاه قرمزی : پس چیه ؟
فامیل دور : یه کار اداری . اسم : فامیل --------------- فامیل : دور ---------------------- این بازیه ؟؟
:n02:
آقای مجری : ببینین بچه ها ، وقتی میریم حمام بهتر از بالا خودمون رو بشوریم
فامیل دور : آقای مجری خیلی جالب بود برای من ، پس شما از بالا شروع میکنید ، یعنی من از بچگی آرزوم بود بدونم شما از کجا شروع میکنید به شستن آقای مجری ... چون ما از دور شروع میکنیم:n02:
یک لحظه ، ابتدا من فکر کردم گفت از "دوره " شروع می کنیم اقای مجری !:دینقل قول:
+
امسال به دلیل مسافرت کمتر تونستم دنبال کنم همه قسمت ها رو . فعلا در دست دانلوده : دی
ولی همون قسمت هایی که من دیدم این دیالوگ بعبعی بهترین بود به نظرم :
((قسمت حضور مهناز افشار ؛ یکی از محبوبان بعبعی در برنامه : دی )) :" آیگری آیگری مهناز رفت ؟! ":n14: :دی
پ ن : کلا اقوی مجری علاقه جات "بازیگری دوست ! : دی" مشترکی با من داره ظاهرا .
نگار جواهریان ، طناز طباطبایی و مهناز افشار . یکی خانم ترانه علیدوستی هم سال دیگه بیاد در برنامه شون دیگه کاملا از اقوی مجری ممنون می شویم :دی
دوستان یه سمت بود که اینا ادای صدای قطار در آوردن واسه دانلود میخواستم. فکر کنم شبهای آخر پخش شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فامیل دور : ویزززززززز ززززز
آقای مجری : چرا انقد به من می چسبی؟؟
فامیل دور : افای مرجی وززززززززززز
من از بچگی دوس داشتم مگس شما باشم:n02::n02::n02:
رامبد جوان هم خیلی خوب بود :n02::n02:نقل قول:
آقای مجری:فامیل دور شما که از تیم نون خشک 35 تا گل خوردی و فقط 1 گل زدین،پس چرا میگی که بازی رو برنده شدین؟!؟!؟!؟
.
فامیل دور:من از شما1سوال دارم..
.
آقای مجری:بپرس..
فامیل دور:35 تا گل بیشتره یا 1گل؟!؟!؟!
.
آقای مجری:خب 35 تاگل..
.
فامیل دور:من دیگه حرفی ندارم..
ببعی: هویج اصله خانوم دکتر گاز زده
آقای مجری: قیمتش چنده؟
ببعی: وان هاندرد اند فیفتی فایو دالر
آقای مجری: دالر
ببعی: نمیخوای کاهو ببر خر گاز زده
آقای مجری: نه به دلار بوجمون نمیرسه
ببعی: جوون مادرت بخر!
بع بع
:n02::n02::n02:
آقا نمیشه رای ها رو پس گرفت ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میخواستم به پسرعمه زا رای بدم اشتباهی به پسرخاله رای دادم ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداوکیلی کلی از خنده های عید امسال به خاطر پسرعمه زا بود چطوری اینقدر کم رای آورده ؟ از بعبعی که خیلی بامزه تره (بعبعی یه جاهایی اصن لوس بود) ، به خصوص با هنرمندی بی نظیر محمدرضا هدایتی
بین شخصیت هاش من پسرعمه زا و فامیل دور رو بیشتر از همه حال کردم باهاشون ولی بقیه شون هم هر کدوم جایگاه خودشون رو دارن
-----------------------------
اون قسمت فوتبالش خیلی خنده دار بود به خصوص اون تیکه ش که حرکت آهسته پخش میکردن :n02:
فامیل دور هم اون وسطش دوباره سیرداغشو میگفت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]