دوست عزیزنقل قول:
بله برای وارد کردن مشخصات باید وارد منوی مخفی شوید ولی به آیتمهای دیگر که گفته نشده است مخصوصا در قسمت کالیبراسیون دست نزنید.
Printable View
دوست عزیزنقل قول:
بله برای وارد کردن مشخصات باید وارد منوی مخفی شوید ولی به آیتمهای دیگر که گفته نشده است مخصوصا در قسمت کالیبراسیون دست نزنید.
استاد گرامی دست نزدم فایل آپدیت ال سی دی منو ندارین شاید درست شه با آپدیت در قسمت آپدیت در خواست دادم
با تشکر
دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه برای مدل و سری تلویزیون شما هیچگونه آبدیت فریمور وجود ندارد در هیچ سایتی
با سلام.من یه ال ای دی 6980 سامسونگ دارم که به علت دستکاری tape رنگش بهم ریخته تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی درست نشد فقط زمانی که دکمه3dرو میزنم به صورت سه بعدی تصویر و منو و همه چی درست میشه ولی همین که دکمه تری دی رو خاموش میکنم دوباره تصویر به هم میریزه :n03::n03::n03:
دوست عزیزنقل قول:
از این تایپیک می توانید type اصلی تلویزیونتان راپیدا و دوباره فعال کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر درست نشد از پست اول همین تایپیکی که در آن قرار دارید متنی که با قرمز نوشته شده را مطالعه و موبه مو به دستورالعمل های آن عمل کنید
با سلام. شب یلدا مبارک . من دیشب تمام مطالب شما رو خوندم واجرا کردم متاسفانه بر نگشت .مجبور شدم ببرم نمایندگی .ولی متاسفانه نمایندگی میگه ممکنه پانل خراب شده باشه و از حالت نگاتیو بر نگشت . جناب متین پور میخواستم بپرسم چقدر احتمال داره که پانل مشکل پیدا کرده باشه . نمایندگی میگفت سه بعدی و2 بعدی دو گزینه ازهم جداست که مال شما گزینه سه بعدیش سالمه !! میخواستم بدونم واقعا ممکنه پانل خراب شده باشه چون وقتی دکمه سه بعدی رو میزنی همه چی درست میشه
دوست عزیزنقل قول:
آیا از مطلب زیر استفاده کردید این روش کار آمد است
این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم
سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیرCONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom restوارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.
اقا برای من گزینه جستجوی دیجیتال و همینطور ریست خاموشه و غیر فعاله چی کار کنم درست بود امروز اومدم دیدم ایا جفتش غیر فعاله تلویزیون من سامسونگ 32es6950 کمک کنید ممنون
اقا درست شد یه گزینه بود تو منو مخفی اون رو فعال بود غیر فعالش کردم
این منو مخفی باعث شد تلوزیون من نگاتیو بشه و ببرمش نمایندگی و متاسفانه پانل مشکل بهم زد و دیگه درست نشد.یه تلوریون سه تومنی رو خراب کردم رفت پی کارش.اگه تو منو سرویس رفتین که من پیشنهاد میکنم بدون تجربه و راهنمایی دیگران این کار رو نکنین! وچیزیرو به اشتباه عوض کردین .کار رو به کاردان بسپارید وسرخود گزینه ها رو تست نکنین ، باتشکر
دوست عزیزنقل قول:
وقتی کاری را با موفقیت انجام می دهید تجربه خودتان را برای دیگران هم بگویید تا دیگران اگر دچار مشگلی مثل شما شدند بتوانند از آن بهره ببرید.