این بازی هم سبک و سیاق skyrim هست؟من از اون بازی خیلی خوشم اومد البته به خاطر مشغله تموم نکردمش و می خوام به زودی دوباره ادامش رو برم اما از اون طرف وسوسه شدم DS2 رو شروع کنم
نظرتون چیه؟
Printable View
این بازی هم سبک و سیاق skyrim هست؟من از اون بازی خیلی خوشم اومد البته به خاطر مشغله تموم نکردمش و می خوام به زودی دوباره ادامش رو برم اما از اون طرف وسوسه شدم DS2 رو شروع کنم
نظرتون چیه؟
واسه من بعد از اسکایریم دارک سولز 2 بهترین بازی بود که کردم...نقل قول:
اسکایریم یه جوریه که زیاد لازم نیست با بازی کلنجار بری و یه جوری آسونه... ولی دارک سولز رو باید حوصله و اعصاب فولادین داشته باشین :n02:
هر کدوم مزیت های خودشون رو دارن... داستان، محیط بازی، گیم پلی هر کدوم فرق دارن با هم
من بازی رو 2 بار تو pc تموم کردم تو pc خیلی بهتر از کنسول اجرا میشه:n16:نقل قول:
دوستان یه مشکل !
من اونجایی گیر کردم که زنه vendrick میگه برو جنگل یه چیزی پیدا کن که میری تو درخته با giant ها مبارزه میکنی و یه چیزی(یه کلید) میگیری بعد در میاد میرم میبینم اون زنه نیست بعد باید دوباره king vendrick رو کشت(قبلا یک بار کشته بودمش) ؟ 20 برابر دفعه قبلیش قوی تر میشه
باو این نه CC نه Slow نداره من چطوری اینارو بکشم :دی سخته خدا وکیلی عشقم این بازی هاست
بازی رو تموم کردم 73 ساعت لول 202 سفر دومو اغاز کردم :D
سلام من چرا هر شمشیری می گیرم بعد از اینکه یک تعدادی آدم رو می کشم دمیج دیگه نمی زنه خیلی خیلی کم میشه راهی هست این اتفاق نیفته :دی؟نقل قول:
شمشیرتون شکسته باید تعمیرش کنید یکی از اهنگرا بدید تعمیرش کنهنقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی شمشیرتون میخواد بشکنه یه اخطار میزنه سریع شما باید شمشیرو عوض کنید به یه شمشیر دیگه تا برسید به یه bonefire اون خود به خود تعمیر میشه (اگه بطور کامل نشکسته باشه)
با این که این قسمت واقعا بازی خوش ساخت و فوق العاده ای هستش اما نمی دونم چرا یک حس خاصی در بازی احساس میکنم که انگار بازی اون روح و منطق اثار میازاکی رو نداره.
دقیقا مثل حس Halo 4 که با تمام عالی بودنش ولی اون طراوت کارهای بانجی رو نداشت.
ولی با این حال D2 هم واقعا اثر عالی هستش و من دارم از بازی کردنش لذت میبرم.
منم از مثل خیلیا هم این بازی رو بازی کردم هم اسکایریمو، اسکایریم به خاطر محیط باز و فضای روشن و ارامش بخشش دوست داشتم، هم چنین خانوم بچه هام:n02:
این بازی رو به خاطر چلنجش، یعنی دهن آدمو سرویس میکنه! ولی حال میده!
هر بازی قشنگی خودشو داره