اسکولاری: ماموریت ما رسیدن به فینال بود
بازیکنان برای هواداران بازی کردند و مقابل حریف به برتری رسیدند. تیم ما خیلی جوان است و این بازیها به رشد ما کمک می کنند
سایت گل- لوئیس فلیپه اسکولاری، سرمربی تیم ملی برزیل در پایان بازی تیمش مقابل اروگوئه از رسیدن سلسائو به فینال جام کنفدراسیون ها ابراز رضایت نمود و به این نکته اشاره کرد که رسیدن به فینال هدف اصلی تیمش در این تورنمنت بوده
در جریان این بازی دیگو فورلان یک پنالتی برای اروگوئه از دست داد و بعد از آن فرد گل اول سلسائو را به ثمر رساند تا برزیل نیمه اول را با برتری 0-1 به پایان ببرد. ادینسون کاوانی در نیمه دوم، کار را به تساوی کشید ولی در نهایت این پائولینیو بود که گل برتری برزیل را به ثمر رساند.
در پایان این مسابقه اسکولاری به خبرنگاران گفت:« ماموریت ما رسیدن به فینال بود و ما این کار را انجام داده ایم. ما به این نیاز داشتیم تا در چنین بازیهایی به پیروزی برسیم تا یاد بگیریم که چطور در جام جهانی قهرمان شویم. تیم ما خیلی جوان است و این بازیها به رشد ما کمک می کنند.»
سرمربی سلسائو از رسیدن تیمش به فینال تورنمنت واقعا خوشحال بود و در ادامه به تمجید از عملکرد شاگردانش در جریان مسابقه پرداخت.
اسکولاری به خبرنگاران گفت:« حس فوق العاده ای دارم. واقعا خوشحالم. نمی توانم بیشتر از این حرف بزنم. من به همه بازیکنانم بدون استثنا افتخار می کنم.»
اسکولاری در ادامه با اشاره به تاثیر حضور برخی از هواداران خانگی بر جریان بازی به این نکته اشاره کرد که همکاری میان بازیکنان و هواداران در نهایت تیم را به پیروزی رساند:« بازیکنان برای هواداران بازی کردند و مقابل حریف به برتری رسیدند.»
ژولیو سسار، دروازه بان تیم ملی برزیل و باشگاه کوئینزپارک رنجرز که در جریان این مسابقه ضربه پنالتی فورلان را مهار نمود نیز در صحبت هایی به خبرنگاران گفت:« واقعا خوشحالم و احساس غرور می کنم. نحوه استقبال هواداران از ما فوق العاده بود و به ما توان بیشتری داد.»
با این برد، برزیل در فینال جام کنفدراسیون که در روز یکشنبه در ورزشگاه ماراکانا برگزار می شود، مقابل برنده بازی ایتالیا-اسپانیا قرار خواهد گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Scolari: Our mission was to reach the final
تابارس: دقایقی اوضاع مثل فیلم Match Point شد؛ باید شکست را بپذیریم
سرمربی 66 ساله اروگوئه بر این باور است که تیمش، میزبان تورنمنت را اذیت کرده
سایت گل- اسکار تاباس سرمربی تیم ملی اروگوئه در پایان بازی تیمش مقابل تیم ملی برزیل با خبرنگاران به صحبت پرداخت.
در این بازی اروگوئه با نتیجه 1-2 مغلوب برزیل میزبان شد و از راه یابی به بازی فینال بازماند. در دقیقه 14 بازی و در پی خطای داوید لوئیز برروی دیگو لوگانو، داور بازی یک پنالتی به نفع اروگوئه اعلام کرد که فورلان در تبدیل آن به گل ناکام ماند و ژولیو سسار توپ را مهارکرد. بعد گل فرد باعث شد تا نیمه اول با برد 0-1 برزیل به پایان برسد. در نیمه دوم ادینسون کاوانی بازی را به تساوی کشاند و در نهایت پائولینیو در دقیقه 86 گل برتری برزیل را به ثمر رساند.
در پایان این بازی تابارس اروگوئه ای به فیفا دات کام گفت:« من دوست ندارم راجع به اما و اگر ها صحبت کنم ولی تنها چیزی که می توانم بگویم این است که وقتی ما پنالتی مان را از دست دادیم، به برزیلی ها همان فرصتی را دادیم که تا آن لحظه کم داشتند. فقط باید نتایج را بپذیری. حتی اگر سخت باشد . ما هم این شکست را می پذیریم. ما می توانستیم بازی را به وقت های اضافه بکشیم و حتی فرصت پیروزی در این بازی را داشته باشیم. من با غرور این تورنمنت را ترک می کنم. چون می دانم که اگر به همین ترتیب بازی کنیم، می توانیم برای هر تیمی دردسرساز باشیم.»
تابارس در بخش دیگری از صحبت هایش دقایقی از این بازی را با فیلم «match point» وودی آلن مقایسه کرد.
سرمربی اروگوئه در مورد بخت بارز گلزنی تیمش در دقیقه 78 که توسط ادینسون کاوانی خلق شد گفت:« کاوانی شوت کرد و بر ژولیو سسار برنده شد. دقیقا مثل فیلم وودی آلن بود. اگر گلوله وارد شود، زندگی را عوض می کند ولی اگر بیرون بیفتد هم اوضاع به نحو دیگری عوض می شود. بنابر این اگر توپ وارد دروازه برزیل می شد، آنها فرصت بیشتری نمی یافتند.»
فیلم Match point فیلمی راجع به تنیس است که در آن برخورد توپ به تور و تاثیر سرنوشت سازی که بر روی دو طرف زمین دارد و یکی را شاد و دیگری را ناراحت می کند می پردازد.
در صحنه مذکور هم در شرایطی که بازی 1-1 دنبال می شد، کاوانی از سد ارناندس عبور کرد و لوئیس گوستاوو را هم گمراه کرد و شوتی را به توپ زد که در حالی که هواداران حاضر در استادیوم همگی ساکت بودند، ژولیو سسار با حرکت چشم آن را دنبال کرد.
تابارس در ادامه صحبت هایش در مورد نیمه دوم بازی گفت:« باید شکست را بپذیریم. می توانستیم پیروز شویم و فرصت هایی هم داشتیم ولی مقابل تیم بزرگی باختیم. آن هم در خانه آنها. هرچند که حسرت می خوریم که چرا نتوانستیم به فینال برسیم. در مجموع بازی خوبی بود. ما می خواستیم داوری خوبی را شاهد باشیم و فکر می کنم که همه همین را می خواهند. بازیکنان سعی کردند تا بهترین عملکرد ممکن را در زمین داشته باشند و داوران هم همین طور.»
تیم ملی اروگوئه روز یکشنبه در بازی رده بندی جام کنفدراسیون ها در سالوادور مقابل بازنده بازی امشب ایتالیا-اسپانیا قرار خواهد گرفت.
Uruguay boss Tabarez rues Forlan penalty miss