آخه بعضی ها اسمشون هم درمیاد .نقل قول:
ولی به دلیل های زیادی از رفتن منصرف میشند . فقط حق دیگران رو انگار ضایع میکنن .
انشا... شما اسمت دربیاد زودتر از ما و بری :n09:
آخه بعضی ها اسمشون هم درمیاد .نقل قول:
ولی به دلیل های زیادی از رفتن منصرف میشند . فقط حق دیگران رو انگار ضایع میکنن .
انشا... شما اسمت دربیاد زودتر از ما و بری :n09:
ممنون امید جان:n01:نقل قول:
نه من واقعا قصد رفتن دارم به هر دریی هم دارم میزنم ولی فعلن قسمت نشده:n15:
سلام اقا Abolfazl امیدوارم که شما برنده بشید بعد از رفتن برنامه شما چی هستش در مورد کار چه حرفه ای رو انتخاب میکنید خوب تا وقتی جابیفتید مدتی طول میکشه این فاصله رو چیکار میکنید معمولا وقتی ادم وارد یه محیط غریب میشه اوایل خیلی جالب ولذت بخشه بعداز مدتی وقتی صحبت از درامد و روی پای خود ایستادن در غربت میشه ادما دچار افسرده گی میشن برای اون چه فکری کردید با تشکر و موفقیت برای شما
سلام دوست عزیز :n16:نقل قول:
ممنون ایشاله که جور بشه :n02:.. اگه همه چیز ردیف بشه و بتونم برم قصد ادامه تحصیل رو دارم. . . اونجا آنچنان غریب هم نیستم چنتا از فامیل نزدیکمون هم اونجان ( کالیفرنیا ) سعی میکنم
از کار های پاره وقت شروع کنم و بعد که درست جا افتادم و راه و روش و موقعیت بهتری پیدا کردم کار دیگه ای انتخاب کنم . مرحله اول ( گرین کارت ) اوکی بشه بقیش خود به خود جور میشه :n12:
سلام اقا Abolfazl برات آرزوی موفقیت دارم
دوستان این مباحث رو در پروفتون ادامه بدید :n01:
اقا abolfazl-star با عرض سلام و وقت بخیر : اجازه دارم چند سوال شخصی از شما بپرسم مثل سن , شغل یا حرفه هایی که احیانا" یاد گرفتید و همینطور در صورت برنده شدن مقدار سرمایه نقدی که همراه خودتان به امریکا می برید لطفا" در صورت تمایل خوشحال میشم پاسخ شما رو داشته باشم با سپاس فراوان و ارزوی قبولی شما در لاتاری
ببخشید دوستان، این یعنی برنده نشدم یا اطلاعاتم ناقص بوده؟
Based on the information provided, the Entry HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
سایت اعلام نتایج باز شد با ارزوی برنده شدن دوستان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر اطلاعات رو صحیح وارد کردید متاسفانه در این مرحله انتخاب نشده ایدنقل قول:
ببخشید دوستان، این یعنی برنده نشدم یا اطلاعاتم ناقص بوده؟HAS NOT BEEN SELECTED for further processing for the Electronic Diversity Visa program at this time.
Based on the information provided, the Entry
Please verify that you have entered all information correctly. You may re-check the Entry status by clicking on the ESC Home Page link below.
ممنون از پاسختوننقل قول:
مرحله دومی هم برای قرعه کشی داره یا میره واسه سال بعد؟