سلام
iman_n21 عزيز خوش اومدي.
نقل قول:
راستش من 3 هفته پيش از صا ايران اصفهان يک ماکستوف شکستي 105 ميليمتري گرفتم (با پايه) (300,000)
البته اون موقع که رفتم بخرم متاسفانه اين تاپيک رو نديده بودم
خلاصه ...
يک دوربين دو چشمي 7x42 هم گرفتم (25000)
کلا وسايل صايران بدرد نميخوره.خيلي اشتباه کردي با اين بودجه کم همچين چيزي گرفتي ،اونم شکستي!!!!!!
اگه دوربين 80*20 مي گرفتي شک نکن خيلي خيلي اجسام بيشتري رو مي تونستي رصد کني.
دوربين 42*7 هم که فقط بدرد طبيعت مي خوره.نیگاه کردن به آسمون فقط آدم و خسته میکنه.
نقل قول:
با تلسکوپ هم که بجز ماه هیچی رو نتونستم ببینم، حالا موندم تلسکوپه حداکثر قدرتش همینه یا من بلد نیستم باهاش چیزی رو ببینم ؟
اگه میشه بگید تلسکوپ در کل چه طوره ؟
و دو چشمی چی بگیرم خوبه ؟
دیگه آنقدر که بد نیست نشه هیچی رو باهاش دید،امشب مریخ و مشتری رو یه رصد بکن ببین چه جوریاست.
کلا بگو چقدر دیگه پول داری؟
نقل قول:
اونوقت یه چیز دیگه هم اینکه برای اینکه صورت های فلکی رو بشناسم چی کار کنم ؟
هر شب دو ساعت من سرم رو به آسمونه ( بدون تلسکوپها !! از بس که اینور اونور خوندم اول با چشم و دوربین دو چشمی کار کنید تا پیشرفت کنید !!! و تلسکوپ جیزه و زوده و از این حرفا !!! )
و این نقشه هایی رو که پرینت گرفتم قیاس میکنم و آخرم هیچ !
گردنم شکست دیگه بخدا !!
نکنه بی استعدادم، هان ؟؟؟!!!!
بهترین راه شناخت صورت های فلکی نگاه کردن به آسمون با یه نقشه خوب هست.اول بگو ببینم کجا هستی . چون اگه آسمون تاریک نباشه و غبار الود باشه خیلی از صورت های فلکی رو نمیتونی پیدا کنی.
بعد کار با نقشه آسمون رو بلدی؟؟؟البته هرجا اون حرف رو خوندی درست چون تا وقتی صورت های فلکی رو بلد نباشی هیچ جرمی رو نمیتونی پیدا کنی.
نقل قول:
راستی میخوام یه بازتابی هم بگیرم ، چی پیشنهاد میدین ؟
اگه ممکنه شماره تلفن دفتر مجله نجوم رو هم بزارید واسم چون من شهرستانم و این مجله تو شهرمون نمیاااااااااااد ؟
اول پولت رو بگو.
نقل قول:
این دوربین تک چشمی کوچیکه که همراه تلسکوپ بود چیه ؟
به چه دردی میخوره ؟
دروربین راهنماست ؟؟
دکوریه یا کارم هم میده ؟
دکوری که نزاشتن.....
رهنماست.
این یه دونه جوینده هست که با بزرگنمایی کم و میدون دید باز کمک می کنه جسم مورد نظر رو راحت پیدا کنی.
نقل قول:
منشور چشمی که همراش بود 25 میلیمتری و اگه اشتبه نکنم روسیه که تصویر رو هم معکوس نشون میده
منشور خوب چی بگیرم ؟
منشور 45 درجه ، 80 میلیمتری ژاپنی داریم با قیمت 80,000 ؟؟؟
اگه منشور بزرگتر بزارم ( اصلا میشه ؟!) تصویر بزرگتر و دقیقتر تو جزئیات میبینم ؟
برای مستقیم کردن تصویر از منشور 45 درجه استفاده میشه کرد.
قیمت منشور ندارم/
برای تصویر بزرگتر باید چشمی کوچیکتر بگیری که هرچی بزرگنمایی بیشتر باشه کیفیت میاد پایین
قربانت