-
سلام دوستان من از قزوینم و از صبا استفاده میکنم اوایل شبا سرعت صبا 512 بود از وقتی که گفتن کاربرای خونگی بیشتر از 128 نمیتونن داشته باشن شبا رو 128 کردن میخاستم بدونم تو قم هم همین برنامه پیاده میشه ؟ یا این یارو داره سر ما گول میماله ! ممنون میشم جواب بدید.
-
پسر دایی من تو تهران از صبانت داره گفت که هنوزم شبا با 512 دانلود میکنه
-
تو قم حدود 1 ماه تا پریروز 128 بود.دیشب و پریشب رفت رو 512 .
امشب هم که هنوز نیومده!
-
بچه ها یه سوال داشتم من از کارت 50 ساعته 60روزه ی دانا فجر و 60ساعته 60 روزه ی شبانه ی تراشه استفاده می کنم ولی این کارت دانافجر(فقط این کارتش) انقدر مشتری داره چون ارزونه که سرعت اینترنت من افتضاح میشه می خواستم یه کارتی معرفی کنید که زیاد شناخته شده نباشه هم قیمتش خوب باشه هم درست حسابی باشه(مثلا من یه بار apn گرفتم آشغال بود اصلا نمی تونست صفحات وب رو درست و حسابی باز کنه)هم ساعتش تقریبا مثل این کارت دانافجر باشه
ممنون
-
-
من از صبا اکانت گرفتم سه ماه 10 g
اما زود تموم شد یک ماهه :ohno:
اما من به اندازه 3 گیگ هم دانلود نداشتم
سرعت دانلود ام اصلا خوب نبود
می شه سیستم من ویروسی باشد یا دلیل دیگه
اگر کسی می داند می تونه راهنمایی کنه
ممنون
-
چرا هیچ کسی جواب من را نمی ده؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
یک سوا ل دیگه
من جدیدا که به سایت rapidshare.com براي دانلود می روم تا آخرین مرحله می رود بعد از این که من کد را هم وارد کردم پیغام می ده نمی توانی دانلود کنی چون یا .ip share است و..........
اگر من از hideip استفاده کنم اجازه دانلود می دهد چرا؟
این یعنی ip من داره جای دیگری استفاده می شود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
دوست عزیز سلام!
ترافیک 10 گیگابایت فقط شامل دانلود نمی شود، هر حجم اطلاعاتی که بین کامپیوتر شما و اینترنت رد و بدل شود محاسبه می گردد، بنابراین اگر شما مثلاً پخش زنده را فعال کنید با اینکه چیزی ذخیره و دانلود نکرده اید، به اندازه حجم فیلم مشاهده شده برایتان منظور خواهد شد.
برای سایت راپیدشیر هم بهترین راه تغییر ip می باشد با برنامه های ساخته شده برای این منظور.
موفق باشید.
-
اقا یه سوال چند روزی که خط صبا مشکل پیدا کرده هی دیس کانت میشه مودم من از مودم های یو اس پی اولیه تراشه هست نمیدونم مشکل چیه میگند شبکه اشون ویروس گرفته
-
فن آوا