تقریبا 4 ماه دیگه :n19:نقل قول:
Printable View
تقریبا 4 ماه دیگه :n19:نقل قول:
dlc/مرحله انحصاری کنسول های مایکروسافت هم معرفی شد.
اسم این مرحله Jamais Vu هست و داخل این مرحله کنترل Raiden رو بدست میگیریم......
و در آینده باید شاهد بحث های جدیدی که بین فن های سونی و مایکروسافت پیش میاد باشیم.
1 : مرحله انحصاری ما بهتره
2 : نه،مرحله ما بهتره چون 2 دقیقه بیشتر گیم پلی داره
1 : مرحله ما اسمش قشنگ تره :|
2 : این که چیزی نیستتو مرحله ما فلان اسلحه رو میشه استفاده کرد
و ..........
MGS V:GZ یک بازی مجزاست و نیاز هست که یک تاپیک جدید براش زده بشهنقل قول:
و اون طور که معلومه MGS V:TPP تاریخ انتشارش تا 2015 طول میکشه.
موافقم باید هرچی سریعتر یه تاپیک جداگونه زده بشه این جوری پیش بره تاپیک قاراشمیش(درست نوشتم ؟) میشهنقل قول:
منم دیدم دیگهGZ تاپیک جداگونه نداره گفتم تو اینجا بگم خبرو
دوستان مگه قرار نبود این بازی هم برای PC منتشر بشه؟
چون تا جایی که یادمه چند ماه پیش گفتن برای PC هم تایید شده
اره تو فکرشم ولی اگه این امتحانات بزارن :دینقل قول:
موافقم باید هرچی سریعتر یه تاپیک جداگونه زده بشه این جوری پیش بره تاپیک قاراشمیش(درست نوشتم ؟) میشه
منم دیدم دیگهGZ تاپیک جداگونه نداره گفتم تو اینجا بگم خبرو
سلام امید جاننقل قول:
درسته برای PC هم منتشر میشه ولی در اولویت نیست، احتمالا با چند ماه تاخیر برای PC منتشرش میکنن.
---------------
محتوای مخفی: یکی یه لیوان اب قند بده به من
سلام حامد جاننقل قول:
خب باز خیالم راحت شد که میاد برای این بازی چند ماه انتظار هم تحمل میکنیم :n03:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاور ماه مارچ مجله گیم اینفور به MGS V اختصاص داره و در این شماره جزییات و نکات جدیدی از بازی گفته خواهد شد.
در کنار این مورد در خبری که در یوروگیمر خوندم نوشته بود که مراحل اصلی در MGS V:GZ حدود 2 ساعت طول میکشه و یوروگیمر گفته که همچین مدت زمانی برای
یک بازی با قیمت 29 دلار اصلا خوب نیست و یوروگیمر در تلاش هست تا با مسئولان کونامی ارتباط برقرار کند.
این مدت زمان برای یک بازی با این مدت زمان باید قیمتش بین 14 تا 19 دلار باشه.
فعلا که تاپیک GZ رو نزدیم خبرهاشو اینجا ادامه بدیم ببینیم اخرش چی میشه.
بعد از منتشر شدن مجله خبرهای زیادی از بازی درج شده.
گیم اینوفر بیش از 40 صفحه رو به متال گیر اختصاص داده و به جزییات دو عنوان TPP و GZ پرداخته.
اکثر توضیحاتی که در بازی بوده بسیار مثبت و قابل قبول بودن و به طور کلی تغییرات جدید بازی و موتور جدید فاکس رو مورد تمجید قرار داده
اسکن هایی از مجل بر روی اینترنت قرار گرفت.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تنها نکته ای که از بازی ایراد گرفته شده و الان هم در اکثر محافل گیمینگ دنیا مورد بررسی و اعتراض گیمرها قرار گرفته مدت زمان بازی هستش.
گیم اینوفر گفته که طی مراحل اصلی بازی فقط 2 ساعت طول کشیده که خب این امر با توجه به مقدمه بودن بازی برای قسمت اصلی یعنی TPP درسته اما قیمت مورد نظر
برای GZ با مدت زمان بازی همخوانی نداره.
برای برخی از نسخه های GZ قیمت 39 و برخی 29 دلار قیمت گذاری شده که این قیمت برای این مدت زمان بازی بسیار بالاست و موجب اعتراض مردم هم شده.
+
در انتها گفته شده که نسخه PS4 بازی تا حدودی بهتر از نسخه Xone عمل کرده.
من چند سال پیش متال گیر یک رو کامپیوتر بازی کردم.گفتم عجب بازی چرتیه.:n09:اما از وقتی تریلر Guns of Patriots رو دیدم تو خماریش موندم :n04:تا همین الان.خدا کنه این نسخه اش واسهPC هم بیاد و الا ...:n28: