پویول: دوست دارم در دور بعد با میلان روبرو شویم
بارسا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بالاتر از سلتیک، بنفیکا و اسپارتاک مسکو، به عنوان تیم اول گروه G راهی مرحله بعد شد و اکنون پویول در انتظار مشخص شدن رقیب تیمش در مرحله بعد است
سایت گل- کارلس پویول، کاپیتان بارسا، امیدوار است که تیمش در دور بعد رقابت های چمپیونزلیگ با میلان روبرو شود.
بارسا در مرحله گروهی لیگ قهرمانان بالاتر از سلتیک، بنفیکا و اسپارتاک مسکو، به عنوان تیم اول گروه G راهی مرحله بعد شد و اکنون پویول در انتظار مشخص شدن رقیب تیمش در مرحله بعد است.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه بارسا گفت:" ما به اینکه حریف مان در مرحله بعد چه تیمی است، اهمیتی نمی دهیم اما من دوست دارم با میلان روبرو شویم زیرا من این تیم را تحسین می کنم."
این مدافع باتجربه از هم تیمی هایش خواست بعد از قطعی شدن صعودشان به مرحله بعد لیگ قهرمانان، تنها روی دیدار یکشنبه شب مقابل بتیس تمرکز کنند.
" ما اکنون باید روی دیدارهای بعدی مان در لالیگا وکوپا دل ری تمرکز کنیم."
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Puyol: I want AC Milan as our next opponents
بونوچی: کاش حریف بعدی مان رئال باشد
مدافع یووه بعد از برد مقابل شاختار در صحبت هایی به این نکته اشاره کرده که رئال حریف ایده الی برای تیمش درمرحله یک هشتم پایانی اروپا خواهد بود
سایت گل- لئوناردو بونوچی، ستاره جوان و موفق باشگاه یوونتوس علاقه زیادی دارد تا در مرحله یک هشتم پایانی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادرید به میدان برود.
یوونتوس 4شنبه شب با برد 0-1 مقابل شاختار دونتسک توانست صعودش را به عنوان تیم صدرنشین این گروه به دور بعدی رقابت های لیگ قهرمانان اروپا مسجل کند. این احتمال وجود دارد که یووه در دور بعد مقابل رئال، پورتو، آرسنال، والنسیا، سلتیک و یا گالاتاسرای قرار بگیرد و البته بونوچی، رئال را ترجیح می دهد.
درپایان دیدار 4شنبه شب، بونوچی به خبرنگاران گفت:« با نگاه کردن به تیم های حاضر در سید دو، می بینیم که باپرستیژترین تیم حاضر، رئال مادرید است. رئال تنها تیم برجسته در سید دوم است ولی زمانی که به این مرحله می رسی، همه چیز سخت است. من دوست دارم تا در مرحله بعد با رئال مادرید روبرو شویم. چون من هیچ وقت در سانتیاگو برنابئو به میدان نرفته ام. ما در جریان تورنمنت پیشرفت کرده ایم. اعتماد به نفسمان افزایش یافته و به خودباوری بیشتری رسیده ایم. بادقت تمام به مطالعه حریفانمان می پردازیم. ما 4شنبه شب هم برای آنکه بازی خودمان را بکنیم به زمین آمدیم و گفتیم که برای تساوی بازی نمی کنیم.»
استفان لیختشتاینر، هم تیمی بونوچی هم سلتیک را تیم مورد علاقه اش برای مرحله یک هشتم پایانی نامید و گفت:« من برد تیمم را با تقلید ژست پینوکیو و دماغ درازش جشن گرفتم چون جووینکو گفته بود که او این توپ را مبدل به گل کرده ولی من دیدم که کوچر توپ را وارد دروازه کرد. من باید به تمجید از تیممان بپردازم. ما همگی بازی خوبی را ارائه دادیم. پیروزی در این زمین برای هیچ تیمی اسان نبوده. این یک موفقیت بزرگ است.»
Bonucci: I want Real Madrid next