من که سیمی نمیبینم:دی شاید نامرییه ولی جدا از شوخی بیسیم هست وایرلس.....64 گیگ ssd حدود 380 تومن میارزه؟ چون با بلوری 2200 هست حالا بلوریش حدود 200 تومن باشه(که بیشتره) یعنی لپتاپ بدون ssd و blueray میشه 2 تومن.لپتاپ بدون بلوری و با ssd قیمتش 2380 باشه یعنی شما حدودا 380 بابت یه هارد ssd 64gig دادین...ولی هارد ssd 64 حدودا 220 تومنه.... من از فروشنده پرسیدم گفت ssd هم میزاریم..... تو کارت گارانتی نوشته غیر از رم گذاشتن...همه چیز گارانتی رو باطل میکنه:) تازه ssd بیشتر برای رندر کردن و این کاراس....من کاربر خانگیم که فوقش باهاش فیلم ببینیم و بازی کنم...
خواهان ssd تو بازار کمه....نه این که نباشه اما بدون ssd راحت تر پیدا میشه....کسی میدونه چرا؟
----------------------------
یه توضیحی برا دوستان که خواهان فول اچ دی هستن بگم که من تحقیق کردم قبلا.... fhd بودن باعث ریز شدن نوشته ها میشن....من یه مانیتور 2261 الجی دارم که 21 اینچه....تو fhd کور شدم ..وقتی میام تو انجمن حتما باید زوم کنم....چه برسه به 15.6 اینچ....در ضمن اگه فول اچ دی باشه بازی با لپتاپ سخت میشه چون سخت افزار خیلی قوی نداره....البته مزایا هم داره که بزرگترینش کیفیت تصویر بالاتر و فضای بیشتر برا کارکردن در صفحه نمایشه... خلاصه ببین خواسته هاتون چیه.... در هرصورت خیلی خودتون رو اذیت نکنین... سعی کنین از داشته ها لذت ببرین نه این که همش کمال گرا باشین....هیچ چیز کامل نیست...اگه باشه که بقیه محصولات فروش نمیره:)