سلامنقل قول:
صدائي كه ميفرمائيد صدائي ويز مانند هست كه از اسپيكرها شنيده ميشه؟با فشار دادن پدال گاز اين صدا زياد و كم ميشه؟
زماني كهخ خودرو خاموش هست هم اين نويز رو داريد؟
سلامنقل قول:
صدائي كه ميفرمائيد صدائي ويز مانند هست كه از اسپيكرها شنيده ميشه؟با فشار دادن پدال گاز اين صدا زياد و كم ميشه؟
زماني كهخ خودرو خاموش هست هم اين نويز رو داريد؟
بله صدائي ويز مانند هست كه از اسپيكرها شنيده ميشه.بله با فشار دادن پدال گاز اين صدا زياد و كم ميشه.
زماني كه خودرو خاموش هست با روشن کردن چراغها هم اين نويز رو دارم.
1-چك بفرمائيد كابل برق و كابل RCA از يك طرف عبور نكرده باشننقل قول:
2-اگر پاسخ منفي هست ابتدا ماشين رو خاموش كنيد.پخش رو در بياريد . يك رشته سيم رو متصل كنيد به بنده پخش و يه سرش هم كابل RCAبعد پخش رو روشن كن ببين نويز برطرف ميشه يا نه.
خبرش رو بده
سيم رو متصل کردم به بدنه پخش و يه سرش هم كابل RCA،اما بر طرف نشده.باید مسیر کابلهارو چک کنم ببینم توی چه وضعیتی هستن.مرسی.
سلامنقل قول:
سعید جان. کابل RCA متصل بود به پخش دیگه؟
سیم و به خروجی PRE AMP بزن.ببین چی میشه.خروجی RCA پخش
بله متصل بود.اما قسمت دوم توضیحاتتونو متوجه نشدم.
منظورم خروجی RCA پخش هست.دقیقا مثل زمانی که سیم داخلش هست و پخش داره کار میکنه سیم رو به یکی از RCA ی مادگی پخش وصل کن نه به کابل.نقل قول:
سلام
وقت بخیر
چند وقته از باندای ماشین صدای صوت میاد
وقتی شیشه هارو بالا پایین میکنیم صداش از توی باندا میاد
ی صوتی همیشه هست
(چند روز قبل این اتفاق موتور ماشین رو با اب پر فشار شستن)
گفتم شاید از اون باشه
ممنون میشم راهمایی کنید که مشکل از کجاس:n16:
سلامنقل قول:
صداي صوت يا چيزي شبيه ويزززززز
با گاز دادن زياد و كم ميشه؟
آمپليفاير داريد؟
سلام دوستان همان طوری که درجریانید، من یه هفته و نمی میشه یه ضبط کنوود U156 خریدم روی ماشین به همراه یه اینترفیس اکسس کنوود نصب کردم،
حدودا 5 روز پیش وقتی ماشین رو روشن کردم متوجه شدم ضبط روشن نمیشه ( یعنی انگار اصلا توش برق نمیاد ) ! پیش خودم گفتن اتصلاتش شَل شده کنسول رو باز کردم اتصلات رو یکبار درآوردم و دوباره به همراه نوار چسب محکم کردم، استار که زدم دیدم ضبط اومد بالا ! پیش خودم فکر کردم حتما درست شده دیگه !
تا امشب دوباره ماشین رو روشن کردم دیدم ضبط روشن نمیشه !!!!
گفتم حالا بزار یه بار سر باتری رو درارم شاید این طوری ریست شد و درست شد ! که در کمال ناباوری این راه جواب داد !!!!
دوستان این ضبط چشه ؟!! یعنی من هر هفته باید یه بار سر باتری جدا کنم ؟!