آلمانا شانس آوردن شیش تایی نشدن
واقعاً ایتالیایی ها از جون و دل بازی کردن و آلمانی ها با غرور
تبریک میگم
اینطور بازی کنید تو فینال ما رو میزنید البته اگه اسپانیا مثل دیشب بازی کنه
راستی کسی عکسی از ماریو بعد گل نداره که فیگور گرفته بود؟
Printable View
آلمانا شانس آوردن شیش تایی نشدن
واقعاً ایتالیایی ها از جون و دل بازی کردن و آلمانی ها با غرور
تبریک میگم
اینطور بازی کنید تو فینال ما رو میزنید البته اگه اسپانیا مثل دیشب بازی کنه
راستی کسی عکسی از ماریو بعد گل نداره که فیگور گرفته بود؟
چه میکنه سوپرماریو ! چه میکنه پراندلی چه میکنه آتش زیرخاکستر لاجوردی !!
اگر بازی بعدم ببرن میشه گفت فوتبال ایتالیا دوباره به قدرت از دست رفتش برمیگرده
البته هنوز لیگ ایتالیا خیلی کیفیت پایینی داره ولی واقعاً تیم ملی ایتالیا دوباره احیا شد
دمشون گرم شاخ این آلمانیهای مغرور و دوست نداشتنی رو شکستن
تعجبم از اینه بعضیا هنوزم مین ایتالیا تیم به دردنخوریه ! یکی از بچه ها همینجا بود از اول بذر ناامیدی میپاشیدا
خدا خیرت بده زبونتو به خیر بچرخون ...!
ایتالی قهرمان میشه خدا میدونه که حقشه به لطف جی جی و بچه ها ایتالی قهرمان میشه
من بازی انگلستان رو که دیدم گفتم ایتالی قهرمانه حقش هم هست
من طرفدار ایتالیا نیستم اما واقعا عالی بازی کرد
تبریک میگم به همه طرفداران ایتالیا پیروزی 1-2مقابل المان رو:21:بالوتلی هم با دو گل زیبایی که زد نشون داد که لقب سوپر ماریو برازندشه و باز هم شاهد دروازه بانی عالی بوفون بودیم :20:ایتالیا هم گربه سیاه آلمانه همیشه آلمان رو تو مواقع حساس جام که میرسه حذف میکنه
فقط میشه گفت به قول عادل فردوسی پور چه میکنه این ایتالیا :42::42:
خداییش هیچ تیمی با هیچ روشی به غیر از این مدلی که ایتالیا نمایش داد نمیتونست نظم آلمانارو بهم بزنه
فقط میترسیدم حسرت اون همه موقعیتو که از دست رفت بخوریم که خداراشکر ختم به خیر شد.
راستی بوفون امشب چش بود:9: یکم امشب تمرکزش بهم میخورد تو بعضی از صحنه ها ولی مهم نیست تو فینال میترکونه.
به افتخار ایتالیا تیمه روزای سخت وسلامتی بازیکناش :7:
خوب بازی رو بردیم. تبریک میگم به طرفداران ایتالیا.
جدا از اینکه خوب حمله کردیم، دو گل زدیم و چند تا رو هم نزدیم، باید به این دفاع آفرین گفت. واقعاً ایتالیا خوب دفاع کرد.
حالا باید به فکر بازی فینال باشیم. اگه مقابل اسپانیا هم همینجوری بازی کنیم حتماً قهرمان میشیم.
بردیم بردیم بردیممحتوای مخفی: smile
آلمان علی رغم تیم خوبی که داشت:بای بای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محتوای مخفی: smile
ما هم جشن رو داریم البته فقط من توی خونواده مون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محتوای مخفی: جشن رو ببینید:
تبریـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــک :40: چقدر قشنگ بازی کرد ایتالیا 3-4 تا باید راحت میزدن به این آلمان که هی میخواد این دفعه این تیمو ببره از اون یکی انتقام بگیره و ...:دی نیمه دوم واقعا دو موقعیت 100% رو گل نزدن انقدر نزدن تا اون پنالتی!واقعا اگه یکم دقت میکردن آلمان امشب له میشد!گل دوم بالوتلی قشنگ بود بازم پیرلو چه می کنه اون وسط !:دی
تیم اول و دوم من اومدن فینال خیلی خوب شد ولی واقعا با این بازی که از ایتالیا دیدیم و بازیکنهایی مثل پیرلو بوفون مونتولیوو و .... دوست دارم این ایتالیا قهرمان بشه دیگه اونور اسپانیا 2008 رو برده و 2010 هم جام جهانی دیگه یکم استراحت کنه!:دی
آلمانی های مغرور که فکر می کردن قطعا فینال هستن و به دنبال انتقام از اسپانیا بودن حالا باید برن خونه! :27:
تبریک به ابی های اسمانی ، و تبریک به محاجمی مثل بالوتلی ، ایتالیا هر چه قدر مقابل انگلیس بدشانسی اورد اینجا زد تو گل ولی باز بدشانسی داشت وگرنه تعداد گلهاش زیاد میشد...
بالوتلی واقعا یک مهاجم قهار هستش..