حتما الیویه ژیرود رو می گیدنقل قول:
ژیرکوف بیچاره توی یورو نیست که اصلا:دی
حتما الیویه ژیرود رو می گیدنقل قول:
ژیرکوف بیچاره توی یورو نیست که اصلا:دی
تو سایت گل هم زده که اندرسن دروازه بونه ...
+++
اصلا حواسم به این موضوع نبود...نقل قول:
اینجوری آره میشه بازیکنی رو که اوردی داخل دوباره ببری بیرون ولی بازیکنی رو که بردی بیرون دیگه نمیشه بیاری داخلنقل قول:
فعلا که سایتهایی که ترکیب دانمارک رو زدن آندرسون رو توی دروازه نوشتن:31:نقل قول:
کمک مربی شما خیلی بیجا کرد همچین حرفی زد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لیندگارد ناسلامتی بازیکن منچستر یونایتده هآ ، بازیش نده باید این مربی رو دارش زد .:دی
من دروازه بان اولم لیندگارده دومی پیتر چک ... (یوقت فکر نکنی از روی تعصب انتخاب کردمآ ، نــــــــــــه :دی )
کم کم داره از کمک مربیم خوشم میاد
انگار یه سر و سری با پلاتینی داره:31:
عجب ترکیبی مضخرفی من گذاشتم !
van der vaart که تو بازی نیست !!:19: یعنی چی !!!
لیندرگارد هم توبازی نیست !!
امتیاز پشت امتیاز از دست رفت !!!
:31:
این دفاع هلند رو نمیشناختم فقط به خاطر پر کردن ترکیب انتخابش کردم و گزاشتمش تو الان داره فیکس بازی میکنه...
الآن يه سوال برام پيش اومدنقل قول:
من دروازه بان اصليم بوفون بود ولي سر اين بازي تعويضش كردم با ليندگارد كه ببينم اگه گذاشتش چقدر امتياز ميگيره. يعني الآن ديگه سر بازي ايتاليا نميتونم بوفون رو بيارم تو؟!!
اگه اينجوري باشه كه بدبخت شدم!!
چرا اين قانون رو دير گفتيدددددددد !!!
نقل قول::31:نقل قول:
اشک و لبخند در فوتبال فانتزی:31:
همین غافلگیریا توی ترکیب تیماست که فوتبال فانتزی رو قشنگ میکنه
یه جورایی از خود فوتبالم غیر قابل پیشبینیتره:31:
ولی جدی
به حرف این کمک مربیه گوش بدین
بیچاره خیرمون رو میخواد:31: پیشنهاد اندرسن که به من خیلی حال داد:8:
اگه قبل از بازیا تعویضش میکردی مشکلی نبود اما اگر بعد از شروع بازیا تعویضش کردی فکر نکنم اجازه بده دوباره بیاریش تونقل قول:
الآن يه سوال برام پيش اومد
من دروازه بان اصليم بوفون بود ولي سر اين بازي تعويضش كردم با ليندگارد كه ببينم اگه گذاشتش چقدر امتياز ميگيره. يعني الآن ديگه سر بازي ايتاليا نميتونم بوفون رو بيارم تو؟!!
با این حال باید منتظر بشی امشب تموم بشه ببینی اجازه میده
من از همون اول گفتم کسایی که جلوتر بازی دارن رو بفرستین داخل ضرر نمیکنید
دیشب که چسنی اونجوری شد! امروز هم که لیندهگارد بازی نمیکنه! پیتر چک هم که 4 تا خورد!! انگار دروازه بان ها از همه بیشتر غافلگیری دارند!
فن پرسی هم که انگار نمیخواد گل بزنه ... خدا به دادمون برسه امشب هم اگه المان ببازه دیگه اکثر پیشبینی های روز اول بچه ها غلط در میاد :دی
ولی من میدونستم لواندوفسکی گل میزنه ولی حیف ترسیدم که اگه ترکیب رو تغییر بدم امتیاز ترانسفر کم کنه!
خیلی خوب شد .
دانمارک گل نخورد و شائر (kjaer) واسم 6 امتیاز اورد :3:
خدا پدر و مادر فرگوسن رو بیامرزه ، این شائر رو واسه این خریدمش که یه زمانی فرگوسن دنبالش بود و ازش تعریف می کرد :20:
البته از اونور هم فن پرسی فقط 2 امتیاز اورد .
عزیز دل هی ما و گرافیکار گفتیم لیندگار تو ترکیب نیست مثل اینکه هیچکس باور نکرد.نقل قول:
اما دم اندرسن گرم 7 امتیاز گرفت برام فعلا هم جز تیم رویایی.