نه من اینطوری نیستم:n04:
شما تو کدوم منطقه ای؟گرگان؟کجای شهر
Printable View
نه من اینطوری نیستم:n04:
شما تو کدوم منطقه ای؟گرگان؟کجای شهر
اء چرا این سرعتش کم شد و به وضعیت سابق برگشت تازه داشتیم حال می کردیما !:n03::n23:
مخابرات حافظ : / . گرگان . تاره امروز رفتم سیم کشی کردم از در خونه بلکه بهتر شه . بهتر نشد بدتر شد . 1 هفته پیش از های وب داشتم کیفیت آینه اصلا تایم اوت نداشت ولی این باید 2 ساعت بگردی بین اینهمه تایم اوت یه پینگ گرفته باشه .
مال من هنوز نجومیه:n02:نقل قول:
چرا از های وب اومدی مخابرات؟؟نقل قول:
منم مخابرات فقط بخاطر اینکه نامحدود هم داره ازش گرفتم وگرنه...
والا های وب گرون بود خیلی . اینم به خاطر نامحدود اومدم .
چقد مضخرف شده الان به زور به 15kb میرسه!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای شما هم سرعت پایین اومده...؟
الان بهترین نت چیه ؟ من که هنوز اسیا تک دارم
زنگ زدم میگه 2 3 روز دیگه درست میشه ! یعنی چی 300 تومن پول دادم که با 30 دانلود کنم ؟! :n23:
+
داداش اگه پولشو داری برو های وب حالشو ببر
های وب کلاه برداره وگرنه میگرفتم
نقل قول:
آقا من ای دی اس ال 256 نامحدود مخابرات داشتم و به زور با 30 دانلود میکردم،اما الان دو روزه که سرعت دانلودم شده 250 !!!!!!!!
یعنی انگار اینترنتم 2 مگه !!!!!!!!!!!!!
داستان چیه؟؟؟؟؟؟!!!
نکنه یهو بیان خِفتم کنند بگن 500 هزار تومن بده!!:n29:
والا توی این مملکت باید از همه چی ترسید،حتی از سرعت زیاد اینترنت،می ترسم دانلود کنم فردا پاس بشه واسم،شما هم اینطوری این؟؟کسی میدونه داستان چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]