ممنون
يک نکته ديگه
برنامه هاي اسمارت که گفته بودم پاک شدند
دوباره خود بخورد دانلود شدند و اومدند اين چندمين باريه که اين تکرار ميشه هر دفعه هم حدود 200 مگ دانلود ميکنه
به نظرتون مشکل از کجا است؟
Printable View
ممنون
يک نکته ديگه
برنامه هاي اسمارت که گفته بودم پاک شدند
دوباره خود بخورد دانلود شدند و اومدند اين چندمين باريه که اين تکرار ميشه هر دفعه هم حدود 200 مگ دانلود ميکنه
به نظرتون مشکل از کجا است؟
می خواستم بدونم مدل معادل es6710 در ایران هست با چه نامی؟
والا با این مورد تا حالا برخورد نداشتم.نقل قول:
نه همچین مدلی نداریم. از سری 6 es این سه مدل تو ایران هست:نقل قول:
ES6200 یا ES6950
ES6600 یا ES6960
ES6800 یا ES6980
با سلام
دوستان من قصد خرید یه تلویزیون LED رو دارم از برند سامسونگ 46 اینچ تو رنج 3.000.000 تومن . یکی از دوستانم 5960 رو معرفی کرده . میخواستم بدونم 5960 از روی هارد فرمت MKV رو با زیرنویس میتونه بخونه یا نه ؟
دوم کلا کیفیتش خوبه ؟
با تشکر
آره می تونه MKV با زیرنویس فارسی بخونه. کیفیتش معمولیه ولی اگر 300 تا بذاری رو بودجت و 6950 بگیری از بابت کیفیت خیالت راحت تره.نقل قول:
کارایی برنامه اسکایپ در مدل هایی مثل 6950 در چه حدیه؟ کاملا جوابگو هست؟
و از چه دوربینی باید استفاده بشه؟ هر دوربینی رو میشه با usb استفاده کرد یا مثل سونی دوربین مخصوصی داره؟
اسکایپ جزو اپلیکیشن های ایران نیست. وب کمش مخصوصه و هم تا جایی که می دونم تو ایران گیر نمیاد. مگر مدل 7770 یا 8880 بگیرید و با ترفندی کشور اسمارت هاب رو عوض کنید.نقل قول:
مطمئنید تو ایران کار نمیکنه؟ پس چه دلیلی داره دوربین سونی رو 190 تومن میفروشن اینجا؟نقل قول:
من سامسونگ رو گفتم در مورد سونی اطلاع ندارم. در ضمن نه که نشه میشه ولی یه وقت دیدی سایت اسکایپ فیل.تر شد اونوقت دیگه کاریش نمیشه کرد. شما هر وقت تونستی دوربین سامسونگ رو گیر بیاری بیا بگو تا بهت بگم چطوری کشور اسمارت هاب رو بذاری آمریکا تا بتونی از اسکایپ استفاده کنی.نقل قول:
ممنون دوست عزیز.پس مشکل اصلی دوربینه و اسمارت هاب حل میشه.در مورد دوربین سامسونگ اطلاعات بیشتری ندارید؟ شاید بشه از خارج از کشور تهیه کرد.نقل قول: