دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید کابل اینترنت را از مودم وایرلستان جدا کنید و یا حتی کابل متصل باشد اصلا ربطی به اینترنت ندارد و از دیتا آن هم استفاده نمی شود بلکه فقط بصورت wifi از مودم استفاده می شود.
دوست عزیزنقل قول:
شما می توانید کابل اینترنت را از مودم وایرلستان جدا کنید و یا حتی کابل متصل باشد اصلا ربطی به اینترنت ندارد و از دیتا آن هم استفاده نمی شود بلکه فقط بصورت wifi از مودم استفاده می شود.
باسلام
آیا کسی اطلاع داره که برای ویندوز XP مانند گوشی نرم افزار Screen mirroring وجود دارد یا خیر؟ هدف این است که از این طریق صفحه مانیتور Laptop را توسط wifi و بدون استفاده از کابل در روی تلویزیون Smart مشاهده کنیم. این موضوع متفاوت از File sharing می باشد که توسط نرم افزارهایی مانند Serviio قابل انجام است. اگر چنین قابلیتی وجود داشته باشد مثلاً می توانیم از Laptop به اینترنت وصل شویم و صفحات مرورگر را روی تلویزیون با ابعاد بزرگتری ببینیم و یا فایل Word را در Laptop باز کنیم و تصویر آن را تلویزیون مشاهده کنیم. در واقع برای من مشکلی وجود دارد و آن این است که Laptop اینجانب فقط مجهز به پورت VGA و S-Video می باشدکه هیچیک در تلویزیون smart سامسونگ سری 8 وجود ندارد (در تلویزیون پورت های HDMI و RGB وجود دارد). یعنی از طریق کابل مستقیماً و بدون واسطه نمی توان Laptop را به تلویزیون متصل کرد. حال به دنبال راه حل از طریق wifi هستم. از دوستانی که در این رابطه بتوانند راهنمایی کنند پیشاپیش تشکر می شود.
دوست عزیزنقل قول:
اگر بخواهید بصورت کابل استفاده کنید می توانید از مبدل هایVGA و S-Video به hdmi یا av و یا کامپونت استفاده کنید و از طریق بی سیم از مطلب این پست استفاده کنید[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید.
اینجا
باسلام
ضمن تشکراز پاسخ ارائه شده به نظر می رسد که باید از طریق مبدل پورت ارتباط Laptop با تلویزیون را برقرار کنم. عجیب است که چرا سامسونگ در تلویزیون های smart جدید پورت VGA قرار نداده. اما در نسل تلویزیون های LCD سامسونگ این پورت وجود داشت. به نظر شما از نظر کیفیتی و قیمتی چه مبدلی مناسب تر است؟
دوست عزیزنقل قول:
ازنظر شکل ظاهری و قیمت متفاوت است باید از نزدیک و بر اساس بودجه تان تهیه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
الان من برای قابلیت all share باید حتما تلویزیون و گوشی رو هر کدوم جدا گانه به مودم وصل کنم از طریق وایرلس بعد از طریق گوشی فایل ها رو به تلویزیون بفرستم
راهی هست که مستقیما گوشی رو به تلوزیون وصل کرد تا دیگه این وسط مودم واسطه نشه؟
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکار از این تایپیک استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوست عزیز بنده یک تلویزیون LED اسمارت سامسونگ 40 اینچ دارم که قابلیت اتصال به اینترنت از طریق LAN و وای فای را داراست و همچنین دارای All Share نیز میباشد بنده وایمکس یو اس بی ایرانسل و همچنین مودم روتر D Link با 4 خروجی و یک ورودی LAN و قابلیت وای فای با دو آنتن دارم دیروز هم یکعدد وای فای یو اس بی مخصوص ----- با مشخصه N WLAN 802.11 RLINK خریدم وقتی به کامپیوتر وصل میکنم قابلیت وای فای درست کار میکنه یعنی گوشی با استفاده از وای فای این مودم و از طریق اینترنت وایمکس کانکت میکنه ولی وقتی روتر رو با کابل LAN به تلویزیون وصل میکنم کانکت نمیشه همه چیز درسته مثلا چک IP و DNS و GetWay همه تیک OK میخوره ولی دسترسی به اینترنت ضربدر قطع میخوره لطفا راهنمایی بفرمایید متشکرم
دوست عزیزنقل قول:
اول شما مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید و اینکه چه دستگاهی را میخواهید به تلویزیون وصل کنید یعنی موبایل یا لپتاپ و یا هر وسیله دیگر
سلام می خواستم بدونم این نرم افزار بر روی سری ال سی دی سامسونگ -- قابل اجرا هست یا خیر . با تشکر فراروان از شما