-
خواب دیدم توی شهر لندن هستم مسابقه تموم شده بود همه داشتیم از استادیوم میومدیم بیرون همه رفتن خونه هاشون من مونده بودم با چند تا ایرانی که میشناسمشون و منتظر ماشین بودیم که هر چی منتظر شدیم ماشین نیومد بعدش از خواب بیدار شدم وقتی خودم رو توی لندن دیدم یه حس عجیبی داشتم انگار که به ارزوم رسیده باشم D:
-
سلام....چه خوب که این تاپیک رو دیدم...آخه من کلا زیاد خواب میبینم...
اخیرا چندتا خواب عجیب دیدم...اگر ممکنه تعبیر کنید
1- تا حالا بوته گوجه فرنگی دیدید...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواب دیدم در مزرعه ای هستم که پر از بوته گوجه فرنگی است لیکن بوته ها بجای گوجه فرنگی الماس میرویند....!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی عجیبه....مگه نه...؟ وسط مزرعه اتاقکی بود که من وارد آن شدم و یه دستگاه الکترونیکی بود که روشنش کردم و چیزی مثل صفحه رادار روشن شد...!!
تعبیرش چی میتونه باشه...؟
-
من خواب دیدم خونمون پر از زنبور و عقرب شده ...
نمیدونم تعبیرش چی میشه ...
یه خواب دیگه م دیدم، با ماشین میخواستم از چراغ قرمز رد کنم، یه هو پلیس جلومو گرفت.برگشتم سر جام. جریمه م نکرد ولی ماشین یه جاش داغون شد خودم نفهمیدم چه جوری :31:
-
اقا من خواب شاخی دیدم در حد المپیک!!!:
داشتم با کامیپوترم بیرون خونهی عموم که خیلی ازش بدم میاد، یه سری مطالبی رو میخونم از تو اینترنت و کپی میگرفتم رو سیستم که بد نبودن، ولی برا من بد بود(من نباید میگرفتمشون!!)....
یه شعری هم میخوند که اولش یادم نمیاد!! ولی ادامش این بود که به هر کس نمیدهندش.... به هر کس نمیدهندش....( مصراع اول شعر نه!! یه کلمهای میگفت... یادم نیومد هرکاری میکردم.... همش این جمله رو تکرار میکرد که اره، اون چیز، در گرانیست به هر کس ندهندش..... صدای چند تا خانم بودش که میخوندن...
بعد من هر بار میرفتم بالا از پله ها، در خونهی عموم حالت اینهای داشت..(تو واقعیت نداره!!) و من توش، جوشی رو از تو صورتم(کنار لبم از سمت راست....) در میاوردم... ولی خیلی بزرگ بود و مثلا ۱۰-۱۲ سانتی بیرون میزد و اندازه یه خودکار بود تقریبا که من با دست لمسش میکردم، ولی بریده نمیشد!!!!.....
بعد همونجوری میپریدم پایین، یه عکس دیگه ذخیره میکردم و همون شعر رو داشت میخوند، دوباره میرفتم بالا رو پله ها و دوباره جوش رو در میاوردم!!!(یه جور لوپ بودش انگار...!!)
تا اینکه به موبایل م زنگ زدن و گفتن که (your in control).... یه جورایی حس کردم این جملهاش یعنی من رو بازداشت دارن میکنن.... با این وجود، من بازم کار خودم رو میکردم.... عکس ذخیره میکردم(عکس ها یادم نمیاد چی بودن...در حقیقت نمیدیدمشون!!یه جور سیاه رنگ بودن....)...
دوستان، میشه لطفا کمک کنین که خواب رو تعبیر کنم؟ راستش برام مهمه محتویش.....
معنای اون بیت شعر به هر کس ندهندش، چی میتونه باشه؟! چیه که به هر کس(مشخصا من!!) ندهندش؟!!! شرافت؟ ازادی یا یه چیزی تو این زمینه ها بود کلمه....
چند ثانیه بعد از تلفن هم من بیدار شدم!
-
خوش به حالت ،ثروت زیادی بهت رو میاره قدرش رو بدون ،چون خواب دیدن ماهی و اب کثیف نشانه ثروته.
-
دوستان مادر بنده یک خوابی دیده خواهش می کنم اگر کسی تعبیرش رو بلده بگه .
خواب دیده که خواهرم توی یک چاهی افتاده و توی چاه یه پسری با ظاهری مظلوم و آروم بوده . که وقتی مادرم می خواسته دست خواهرم را بگیره نمیذاشته و صورتش شکل صورت شیطان میشده . خواهرم داشته توی آتیش می سوخته تا زانوش توی اتیش بوده . آخرش مادرم یا ابا الفضل میگه دخترشو در میاره از چاه و یهو می بینن بین الحرمین هستن . تعبیرش چیه ؟
-
من هم خواب دیدم که دارم دستامو با نمک می شورم تعبیرش چییه کسی می دونه؟
-
مامانم خواب دیده که من کور میشم! تعبیرش چیه؟ من چشمام قوز قرنیه هم داره!
-
سلام دوستان
من موتورمو خيلي دوستش دارم ( اندازه كامپيوترم )
ديشب خواب ديدم يجا پارك كردم بعد رفتم از بغالي خريد كنم بعد كه برگشتم نبودش ، آقا هرچي گشتم پيداش نكردم آخر برگشتم همون جا دوباره ديدم يه خير نديده اي برداشته موتور رو برده اونوره خيابون همه جاشو داغون كرده . لقش رو كه تازه انداخته بودم و چراغاشو همرو آورده بود پايين . نميدوني چه كابوس وحشتناكي بود .
حالا اين تعبيرش چيه ؟
امروز هرجا ميخواستم پارك كنم هم قفل گردني رو زدم هم قفل دوشاخ چرخ جلو ( خيلي كم ميزدم ) و هم زنجير براي چرخ عقب ( كه هميشه دكور بود براي بستن پلاك ) و هم دزدگيرش رو ( بعد 8 ماه دوباره استفاده كردم ، فكر نميكردم سالم باشه )