کسی نمیدونه مشکل چیه؟
کسی نمیدونه مشکل چیه؟
1.اگر با فلش تولز میخوای اپدیت کنی بله ...اما اگه با pcc اپدیت کنی خیر ... برای بک اپ گیری هم میتونی از همون pcc استفاده کنی !!نقل قول:
2.زبان فارسی در منو ؟؟ اگه با فلش تولز بریزی از بین میره ولی میشه برش گردوند ...اگر با pcc اپدیت کنی که مشکلی پیش نمیاد ...
زیان فارسی در اس ام اس هم در 4 عالی ساپورت میشه !!
سلام
من یه پلیرmx دانلود کردم ولی بلد نیسم نصب کنم میشه بگین چ جوریه؟؟؟
با کدک چیکار کنم؟؟
ممنون
سلام
اول پلیر نصب کنید بعدش کدک همین
دوستان این نوار نوری پایین گوشی فقط در سری u هست یا در سری s هم هست
دوست عزیز من با Sony PC Companion 2.1 رفتم گوشیم رو آپ کنم میگه اندرویده شما به روز هست درحالی که مثل سگ دروغ میگه.اندرویده گوشیم 2.3.7 هست به نظرتون مشکل از کجاست؟نقل قول:
حالا اگه بخوام با فلش تولز آپ کنم دیگه فارسی ندارم یعنی منوی گوشی فارسی نمیشه اگه نه چطوری زبان فارسی رو برگردونم( فقط خواهشا راهی باشه که نیاز به روت کردن نداشته باشه).
داداش من الان چند وقته میخوام آپ کنم هر دفعه یه مشکل پیش میاد.خواهشا یه کمک کن من سریع تر آپ کنم از شرش خلاص شم
2- داداش اون لینک دانلودی که گذاشتی گفتی فعلا بهترین ورژن اندورید 4 همینه.من لینک دانلودش رو توی فروم های دیگه پیدا کردم میگن واسه فرانسه هست درسته؟اگه اینطوری باشه که خیلی بد میشه پس کی واسه خاورمیانه میاد؟
3- یه چیز دیگه. من ورژن دقیق اندروید من [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست کسی لینک این رام رو نداره بزاره دانلود کنم فقط حتما ورژن خاورمیانه باشه.واسه یکی از دوستام میخوام.
با تشکر
در سری اس و پی هم هست ولی فقط در یو این همه رنگی رنگی میشه !!نقل قول:
1.دروغ نگفته ...برای si نامبر شما هنوز اپدیت ارایه نشده ...نقل قول:
با فلش تولز منو فارسی میره ولی یه برنامه هست به اسم morelocal ... این برنامه تقریبا بیشتر جاهای گوشی رو فارسی میکنه ...
2.بله فعلا فقط همین فرانشه هست ... خاورمیانه هم معلوم نیست !!
3.نمیدونم !!
اگر فایل منیجر دارید که گوشی رو به پی سی وصل کنیدد و بریزید توی یه پوشه ...نقل قول:
بعد با فایل منیجر برید و پیداش کنید و نصب ...
همین !!
جالبه.این همه بازدیدکننده ولی دریغ از یه پاسخ
دوستان مشکلم حل شد.توی روز چند تا فیلم گرفتم کیفیتش خیلی بهتره تا شب.
ممنون
داداش اخرین رام رسمی رو نصب کن .
+ اینکه اصلا از رام های غیر رسمی استفاده نکن
.............
بعد از دال گوشی رام رسمی رو اخرین اپدیتشو کن کیفیتش عالی میشه
ممنون.اندوریدم پیشفرض کارخانه هست(2.3.7).موندم 4.1 رسمی بیاد آپ کنمنقل قول: