نقل قول:
سلام
من الان داشتم دمو این بازی رو بازی میکردم
نمیدونم چرا امسال شرکت EA خواسته حال همه طرفدار هاش رو بگیره
اولین مشکل این بازی: گرافیکش هست نمیگم گرافیکش بده ولی در برابر mostwanted خیلی ضعیف کار کرده
آدم وقتی فیلمهای Mostwanted رو نگاه میکرد موهای بدنش سیخ میشد ولی این زیاد حال نمیده
اون دختره هم که خیای زشته اصلا حال نمیده
آدمها اونقدر مثل قبل طبیعی جلوه نمیکنند
بازی خیلی سخت تر شده گیم پلی خوبه بد نیست نتونستم با قبلی مقایسه کنم
یکی از مسائلی که باعث سختی بازی شده اینه که توی بعضی از جاده ها که حفاظ نداره اگه از جاده منحرف بشی به دره پرت میشی و بازی رو میبازی
که البته خیلی هم بد نیست حال و هوای خاص خودش رو داره که باعث میشه که بازی کن خیلی بیشتر در رانندگی دقت کنه و همش باید دستش روی گاز و ترمز باشه تا یه وقت اشتباه نکنه
من که دو مرحله رو بیشتر نتونستم رد کنم مرحله سه چون خیلی از جاها حفاظ نداره خیلی سخته شاید باید عادت کنم
تو این دمو 3 تا ماشین داشت یه مزدا بود و یه لامبرگینی و یکی دیگه فکر کنم فورد بود
یکی دیگه از چیزهاش اینه که بعضی از جاده ها خیلی تاریکه و امکان داره جلوی خودت رو نبینی و گیج بشی که از کدوم ور بری
جاده ها خیلی پیچ و خم دارند ولی اگه عادت کنی آخر حاله
ولی کلا اون قدر که بازی mostwamted نظرم رو بهش جلب کرد این نتونست و خیلی ناراحتم و بزرگترین مشکلش فیلمهای گرافیکیش هست که در برابر ماست وانتد ضعیف تره
البته این امکان هم وجود داره که این فیلم مال دمو بوده و از عمد اینگونه ساخته شده
دیگه چند روز مونده تا بازی اصلی بیاد اون موقع معلوم میشه
فعلا
ممنون حامد جان . بالاخره یه بنده خدایی پیدا شد یه توضیحی در مورد این دمو بده. هرچند پیش نمایشش رو خونده بودم ولی فرق داره تا یه نفر بازی کنه و تعریف کنه.