شما نسخه Repack بازی رو دارینقل قول:
اون آپدیت 128 مگ مال کسانیست که نسخه Repack رو دارند و چندتا مشکل بازی رو برطرف میکنه.
شما آپدیت 128 مگی رو از پست اول دانلود کن مشکل چرخوندن آیتم ها حل میشه
Printable View
شما نسخه Repack بازی رو دارینقل قول:
اون آپدیت 128 مگ مال کسانیست که نسخه Repack رو دارند و چندتا مشکل بازی رو برطرف میکنه.
شما آپدیت 128 مگی رو از پست اول دانلود کن مشکل چرخوندن آیتم ها حل میشه
راستی دوستان ، کسی راه حلی برای دیر لود شدن تکسچرها و اشیاء نداره؟؟؟
با سلام
این اپدیت 128 رو توی کدوم فولدر بریزیم . من دانلودش کردم و از حالت زیپ هم دراوردمش و توی فولدر اصلی و توی فولدر دیتا ریختم اما تاثیری توی بازی نکرد
با تشکر
دانلود کردم.نقل قول:
این 128 مگی همون 222 مگی بود که من داشتم (وقتی extract کردم حجمش شد 222 مگ فایل ها هم یکی اند)
پس من این آپدیت رو دارم ولی باز ایتم ها نمی چرخن!:41:
مشکل از چیه؟
عجیبه واسه خیلی ها مشکلشون حل شدنقل قول:
شما میخوای بازی رو پاک و دوباره نصب کن بعد کرک پست اول رو بریز و بعد آپدیت 6 مگی و آخر هم آپدیت 128 مگی
ببین تغییری میکنه
با سلام
من نسخه tes5-up1repack رو دانلود کردم وبعد از انزیپ کردن فایل حجم فایل 222 مگ شد و داخل فولدر نصب شده ریختم ومشکل حل شد فکر میکنم این تسخه اپدیت از همه کاملتره
با تشکر
من میرم تو بازی 3 دقیقه بازی میکنم میپره بیرون چه کنم؟ اون کرک صفحه اول هم دانلود نمیشه ضمنا من بازیو از بیرون خریدم 3 dvd
میگم آپدیت جدیده نیومد لینکاش؟1.2
دقیقا منم منتظر این آپدیت ( 1.2) هستم.نقل قول:
سلام دوستان- اقا من هر چی بیشتر به پست های این موضوع نگاه میکنم بیشتر گیج میشم یکی راهنمایی اساسی بکنه لطفا.
من بازی 6 گیگی رو دانلود کردم و بعد از اسخراج این فایل ها در سیدی ظاهر میشن بعد.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد هم رو setup کیلیک میکنم و بازی رو کامل نصب میکنه یه آیکون سیاه Steam میاد دسکتاپ که اونم میزنم اصلا بازی نسیت. حالا کمک کنین من چیکر کنم لطفا.ساده