نقل قول:
اون پارک که شخصیت اول بازی تو اون هست چی؟ لابد اونم با فتو شاپ گزاشتن:18::18::18::27:
Printable View
نقل قول:
اون پارک که شخصیت اول بازی تو اون هست چی؟ لابد اونم با فتو شاپ گزاشتن:18::18::18::27:
عزیزم شما مثل اینکه بدون اینکه پست بنده رو بخونی جواب میدی ؟ درسته؟نقل قول:
اون پارک که شخصیت اول بازی تو اون هست چی؟ لابد اونم با فتو شاپ گزاشت
عرض کردم عکس اول رو نمیدونم با اینکه احتمال زیاد میدم فیک باشه ولی عکس دوم کاملا IV هست با پچهای گرافیکی.
عکس اول منظورت اون پارکه بود؟ اون که عکس اول نبود داداش گلمنقل قول:
منظورم عکس توی پست 135 که مورد بحث ماست چرا بحث رو به بیراهه میکشید.نقل قول:
عکس اول منظورت اون پارکه بود؟ اون که عکس اول نبود داداش گلم
به نظرم بیشتر از این و با این منطق تاپیک به بیراهه میره من حرف خودمو زدم .
موفق باشید :46:
باشه هر چی شما بگین ولی الکس که میگه اسم بازی Vinewood نیست اطمینان داشته باش که اسمش اونه اون سه پوستر از سایت معطبر خود بازی بود
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:23 PM ----------
بقیه عکس ها هم نوشته بود متفرقه (در هم) grand theft auto Vinewood
اون عکسهایی که گذاشته شدن مال نسخه ای از جی تی ای 4 یا همون IV هستش به نا gta extreme که اومدن تکسچرهای بازی رو از عکسهای واقعی استفاده کردن. اینم لیک گیم پلی این مود جی تی ای
کد:http://www.aparat.com/v/ec5ab2bab6fdb880337c5c92785f77dd36410
من به این عکس بیشتر دقت کردم دیدم مجید راس میگه این عکسه gtaIV هست شرمنده اونارو دیدم گفتم بیام نشون بدم شما هم ببینین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این عکس gta V نباشه عکس gta IV هم نیس ولی از گرافیک بازی معلومه که gtaV هست و با توجه به تریلر بازی من میگم شخصیت اول بازی هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا عکس پارک رو قبول دارم چون توی نسخه iv دوچرخه نداشتیم. ولی باقی عکس ها fake هست و اسم بازی vinewood نیست .و اگر هم باشه تایید نشده هنوز که مطمئنا نیست. بعد شما از کجا این عکسارو میاری که مطئنی درسته و معتبر؟ سایت های دیگه gta چنین عکسایی نزاشته
تو سایت gta5 اگه قسمت news رو بگردی پیدا میکنینقل قول:
نقل قول:
اون عکسهایی که گذاشته شدن مال نسخه ای از جی تی ای 4 یا همون IV هستش به نا gta extreme که اومدن تکسچرهای بازی رو از عکسهای واقعی استفاده کردن. اینم لیک گیم پلی این مود جی تی ای
اصلا ربطی نداشت حیف اون وقتی که منتظر شدم اون تریلر رو کامل ببینم
بعدشم سایت از این ماطبر میخوای؟
rockstarspy.com
کد:http://www.rockstarspy.com/apps/photos/photo?photoid=120834033:20: