گرافیک پیشنهادی که بازیو عالی اجرا کنه چیه؟
من گرافیکم 8600 جی تی داشتم و امروز سوخت بازیو رو high راحت اجرا میکردم..الان برای اجرای بازی با گرافیک بالا چه گرافیکی بگیرم؟ قیمت زیاد بالا نباشه. حدودی چنده؟
Printable View
گرافیک پیشنهادی که بازیو عالی اجرا کنه چیه؟
من گرافیکم 8600 جی تی داشتم و امروز سوخت بازیو رو high راحت اجرا میکردم..الان برای اجرای بازی با گرافیک بالا چه گرافیکی بگیرم؟ قیمت زیاد بالا نباشه. حدودی چنده؟
salam
age mishe linke download demo ro bedid
too demo che team hayi hastan?
نسخه كم حجم با لينك مستقيم و قابليت ايستنقل قول:
580MBکد:http://pre4.hipfile.com/files/7/vc921aryqh24z9/PES12.iso
به نظر من gt250 xfx بګیرید که حدود 160تومنه البته من قیمت 2ماه پیش رو دارم ولی اګه برید تو بخش سخت افزار و مشاوره خرید کارت ګرافیک میتونید بهترین ګزینه رو پیدا کنید با توجه به بودجه توننقل قول:
آخه من عادت به کلید های چهارجهته جدا از هم دارم. بعد مثلا مدل فراسو، دوامش خوبه؟نقل قول:
نقل قول:
ممنون...فقط همین قسمت 4 رو هم یه چک بکن...ما هم بازی کنیم...خرابه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منم میخوام بازی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
دوست عزیز بازی با کلیدهای حرکتی از PS2 به اینور اشتباه خیلی بزرگیه قدرت مانور و بازی نرم و روان رو ازتون میگیره.نقل قول:
منظور از کنترلرهای XBOX360 فقط خودش نبود بلکه کنترلرهای دیگه ای که بر مبنای این استاندارد هستند.
جناب امین خان من نمیدونم چقدر سواد داری اما اسیتیو پرودوسر بخش مقالات گیم اسپات اینو گفته بودنقل قول:
بازم میگم من نمیدونم چقدر سواد داری اما فکر نکنم دکتری بررسی و تحقیق در خبرنگاری رو داشته باشی
این حرفو یه استاد بزرگ زده معلوم الحال هم نبوده
شما در تمام پست هاتون به شکل عجیبی از الفاظ رکیک استفاده می کنید
مدیرا میتونن ده صفحه قبل این تاپیکو بررسی بکنن یه پست شبیه پست شما دیده نمیشه
خیلی عجیبه کاربر فعال هم هستید
اگه بحث این شکلی حرف زدنه همه میتونن اینکارو بکنن
شما میگی پی ای اس 2012 هر چی که باشه فیفا 2010 هم نمیشه حالا نظر شماست و محترمه اما زمین و زمان دارن از دموی 2012 تعریف می کنن یه سری به نقدهای سایت های مختلف بزنید
از معروف ترین سایت های ایرانی میشه به پردیس گیمز اشاره که کرد مطمئنا 100 تا آدم حسابی تر از من و شما اونجا فعالیت می کنند چطور میشه قریب به اتفاق منتقدین از نسخه دمو تعریف کردن
من اینو میگم چرا که ایشون نه تنها به اظهار نظر خودش راضی نیست به اظهار نظر دیگران هم بی احترامی می کنه یا اونارو معلوم الحال می خونه
فحش دادن کاری نداره اما اینجا بحث ها منطقیه اگه خوشتون نمیاد برید یه جای دیگه جایی که بحث ها منطقی نیست
دکتر هر کی میتونه تو GS نقد بزاره پس ...نقل قول:
جناب امین خان من نمیدونم چقدر سواد داری اما اسیتیو پرودوسر بخش مقالات گیم اسپات اینو گفته بود
نه ندارمنقل قول:
بازم میگم من نمیدونم چقدر سواد داری اما فکر نکنم دکتری بررسی و تحقیق در خبرنگاری رو داشته باشی
بازم خندیدیم !!نقل قول:
این حرفو یه استاد بزرگ زده معلوم الحال هم نبوده
این که من یه منتقد رو که شما به استنادش یه جوک گفتی معلوم الحال میدونم فکر نکنم بی احترامی باشه .نقل قول:
شما در تمام پست هاتون به شکل عجیبی از الفاظ رکیک استفاده می کنید
مشکلم همینه که پست بدرد نخور تو اون 10 صفحه خیلی زیاده .نقل قول:
مدیرا میتونن ده صفحه قبل این تاپیکو بررسی بکنن یه پست شبیه پست شما دیده نمیشه
خیلی عجیبه !نقل قول:
خیلی عجیبه کاربر فعال هم هستید
خوشحال میشم بتونین با منطق حرف بزنین !!نقل قول:
اگه بحث این شکلی حرف زدنه همه میتونن اینکارو بکنن
پست منو دوباره بخون کل پست اینو تاکید کردم که بازی از نسخه قبلیش بهتره اما مثال دوستمون درباره نمره و تجدید کاملا قضیه این بازی هستش .نقل قول:
شما میگی پی ای اس 2012 هر چی که باشه فیفا 2010 هم نمیشه حالا نظر شماست و محترمه اما زمین و زمان دارن از دموی 2012 تعریف می کنن یه سری به نقدهای سایت های مختلف بزنید
این که چند نفر ادم حسابی تر از شما ( به قوله خودتون ، بهتون بر نخوره !!!) یه چیزی رو بگن دلیل نمیشه من قبولش کنم !!!نقل قول:
از معروف ترین سایت های ایرانی میشه به پردیس گیمز اشاره که کرد مطمئنا 100 تا آدم حسابی تر از من و شما اونجا فعالیت می کنند چطور میشه قریب به اتفاق منتقدین از نسخه دمو تعریف کردن
+
یه نفر هم منفعته دوسته من ، یه نفرم به این راه پر رحمت بیاد برای ما طرفداران بسیار علاف فیفا که کارمون اینه که بیایم اینجا شمارو هدایت کنیم کافیهنقل قول:
ثانیا ای دوستان فیفا باز و فیفا دوست
دست گلتون درد نکنه
میدونم نیت خیری دارید که میخواید گمراهان کور راه PES رو به راه راست سلطان شبیه ساز فوتبال جهان یعنی فیفای اسطوره هدایت کنید...
دم مرامتون گرم
این دوستانی که اینجا میبینید قصد ندارند به این راه پر از رحمت و شکوفایی هدایت بشن
نقل قول:
این بحث های مسخره رو لطفا تموم کنید
ادرس جایی که توشین رو یه نگاه بندازین !نوشته فروم معنیشو مطمئنم میدونین یعنی چی پس توضیح بیشتر نمیدم
معنی فروم برای کسایی که شاید معنیش رو ندونن : مکانی است برای تبادل اطلاعات و گفت و گو ( دقت کنید برای گفتگو نه برای تعریف و تمجید )
بر منکرش لعنت ! naughty bear هم یه بار تو لیست بازی های پر فروش ماه اومد و طرفدار هم زیاد داره !!!نقل قول:
PES هر چی که باشه وجود داره و یسری طرفدار داره
نقل قول:
به هیچ کسی هم مربوط نیست !
جدی به ما مربوط نمیشه ؟ حتی یه ذره !!؟ LOL
چشم الان دیگه حتما بخاطر شما هم که شده دیگه اینجا پست نمیدیم !نقل قول:
شما اگه خیلی باحالید برید تایپیک فیفا رو چراغونی کنید اینجا هم بزارید متروکه بمونه...
قربان شمانقل قول:
آفرین
برید به سلامت
+
دوستان سال های پیش همیشه بعد از چند روز سایت ها تیم های دست ساخت یوزر هاشونو میزاشتن . خبری نیست فعلا از تیم های جدید برای دمو ؟
اصلا از اینجا بگیر پارت 4 رو:نقل قول:
کد:http://hipfile.com/b4wmykv3ua3h/PES.2012.BB.part4.rar.html