با عرض خسته نباشید خدمت همه بروبکس گل سخت افزار ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض خسته نباشید خدمت همه بروبکس گل سخت افزار ....
عرفان جان اگه ممکنه امتیاز بنده رو هم توی صفحه اول قرار بده . ممنون
1311
6870CFx @ 930/1080
1600x900
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آپدیت شد!
امتیاز رو قرار دادم، فقط یه نکته به نظرم اومد، این پوینت شما با کم کردن Distance تست نبود؟(چون در اون صفحه گفته بودید میخواید Distance رو کم کنید و نتیجه رو قرار بدید...)نقل قول:
پیروز باشید.
برادر پست دوم رو آپدیت کردین احیانا گویا تست منو یادتون رفته اضافه کنین ....:20:نقل قول:
ظاهرا بله :دینقل قول:
شرمنده از قلم افتاده بود، اضافه شد:46:
پیروز باشید.
خیر تنظیمات پیش فرض بود و روی AMD Optimizedنقل قول:
کارت رو اورکلاک کردم که این امتیاز رو گرفتم
اگه ممکنه امتیاز جدید 1320 رو بذارین ( پردازنده روی 3.6 بدون Turbo هست و گرافیک ها هم 930/1080 هستن )
در ضمن اسم من رو در قسمت 1920x1080 نوشتین . رزولوشن من 1600x900 بود . با تشکر
کم کردن Distance رو هنوز تست نکردم وقت/حسش نبود ! . اما به زودی تست میکنم و نتیجه ( عکس ها و امتیاز ها ) رو میذارم
سلام بر همگی
1644 / 990 / 822
نسخه Unigine Heaven 3.0 چندی پیش عرضه شد، و تغییراتی نسبت به نسخه قبل داشته که به همراه لینک دانلود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونید مشاهده کنید.
با تستی که بنده انجام دادم وضعیت Average و Minimum Frame Rate نسبت به تست های اولیه همین تاپیک بهتر شده که البته ممکنه این مسئله ناشی از پیشرفت درایور های Nvidia باشه!(باید با درایور یکسان تست ها رو انجام بدم تا این معلوم بشه)
البته در فروم های دیگه گفته شده بود که این ورژن با کارت های AMD وضعیتش نسبت به قبل بهتر شده(به هر حال پول چی کار نمیتونه کنه:دی) البته این هم باید تست بشه...
این بنچمارک سیستم بنده هست:
دوستان لطف کنن با این ورژن هم بنچمارک هاشون رو در این تاپیک قرار بدن تا مسائل بالا روشن بشه...
پیروز باشید.
AMD Phenom II 1090T @ 3.8 Ghz non Turbo
AMD 6870 CrossfireX @ 930/1080
Catalyst 12.2 (12.3?)x
8GB DDR3 1333 8.8.8.24 Dual Channel
ظاهرا بیشتر تغییرات برای Nvidia بوده تا AMD !