واااااااااااااااااااااااا ااای.
مگه میگم بلد نیستین؟
اگه قرار بود من همه چی دون باشم که کلاً اینجا نمیومدم میرفتم خودم انجمن راه مینداختم و بازی میساختم و خیلی چیزای دیگه.
من از شما خیلی چیزا یاد گرفتم(واقعاً بعضی تاپیک هاتون عالی بودن)!!!
ولی من مشکلم اینه که دارم میگم اتوران نباید انقدر گنده باشه مثالشم مال خودم رو دادم بعد همه اومدن میگن ادعا زدی و کار یکی دیگه رو بردی زیر سوال و از این جور حرفای الکی.
ببین همینکه جای پیام میگی آقای عرب زاده اصلاً حس خوبی به من دست نمیده ولی چرا یکی دیگه که سنش هم ازت بیشتره رو میگی احسان منو نمیگی پیام.
من نبودم اومدم تو تاپیک یونیتی یه برنامه ساده رو دربارش سوال پرسیدم جواب دادی گفتم من که تو جاوا حرفه ای نیستم ساده تر بگو؟؟؟
بگو دیگه من نبودم؟؟؟
خود من نبودم توی چت همین 2-3 روز پیش گفتم من تا حالا کسی رو ندیدم تو ایران بازی Open World بسازه که حالا شما تک نفره ساختی؟؟؟
شما و احسان که من رو بیشتر میشناسید میدونید از روی خیر خواهی تو این انجمن فعالیت میکنم وگرنه میتونم بیام فقط مطالب خوب رو بخونم و هیچی نگم.
ولی بقیه واقعاً یجور برخورد کردن آدم کفری میشه.
همون دیگه,نمیخواستم بگم ولی سیسیلین رو از گیم ایمگ بن کردن من بودم گفتم از بن درش بیارین بچه خوبیه میشناسمش.
این چیزیه که به خاطر رفتار بدش توی اون انجمن سرش اومده بود و از بن در اومدنش هم نمیدونه کار کی بود.
باور نمیکنید برید از یکی از مدیراش با نام کاربری زیر بپرسید:
Black-Knight
اینم لینکش:
کد:
http://forum.gameemag.ir/user-3.html
بعد حالا اومدم میگم نمیخوام فکر کنید دارم ادعا میزنم.
یکراست اومده میگه داری ادعا میزنی.
یکی یه کار خوب میکنه حتماً باید جار بزنه تا بفهمید ته دلش خیر خواهیه.
یکی یه شوخی میکنه حتماً باید با سایز 7 بنویسه
شوخی تا دعوا راه نیوفته.
به خدا اینجوری نیست.
خودتون دارین روابط رو خراب میکنید.
این همه تا حالا بعضی ها اومدن کارای من رو به روم آوردن هیچی نگفتم حالا من با قصد راهنمایی یه اتوران درب و داغون که فقط 2-3 تا نکته اش رو میخواستم برسونم رو گذاشتم اومدین اینجوری میگین.
دیگه نمیشه این انجمن رو تحمل کرد.
از این به بعد فقط به خاطر 2-3 نفر تو این انجمن فعالیت میکنم و اونم به خاطر چیزایی که بهم یاد دادنه و بعد از جبران کردن دیگه کلاً فعالیتم تموم میشه.
:hmm:
ولی مطمئن باشین دعواهای الکی تو این انجمن تموم نخواهند شد چون کلاً شاید 10%شون هم باعثشون من نبودم.