جواب دادم دوست مننقل قول:
به این سایت سر یزنید:
کد:http://kpslaptop.com/
Printable View
جواب دادم دوست مننقل قول:
به این سایت سر یزنید:
کد:http://kpslaptop.com/
وااااااااااااااااای !!! واقا fhd بود ؟!!!!!! منم می خوااااااام :)))) من مشهدم اینجا که +hd میدن 1540
البته 1500 بود ولی با ویندوز اومده 1550
خیلی گروووووووووونه !!!! دوستان ویندوز تو ایران فرقی داره؟ یعنی مزایایه خاصی داره اگه ارجینال باشه؟
امروز بالاخره خريدم البته سفارش دادم :8:فردا ميگيرم asus n55sf-2155 خدا كنه فول اچ دي دربياد:13: ... گارانتي سازگار هست كيبورد فارسي اما ويندوز ارجينال نداشت يهني روش نصب نبود:41: ... قيمت 1,510 تبريز - پاساژ سهند - پارسيان :8:
.نقل قول:
..
.
سازگار فکر کنم با یه کانفیگ عرضه میکنه فقط.....فکر کنم HD+ باشه
استاد يه سوالنقل قول:
اچ دي پلاس با گارانتي سازگار و با قيمت حدود 1480 الي 1450 بهتره يا گارانتي هاي متفرقه با صفحه فول اچ دي و ويندوز ارجينال با قيمت 1460 الي 1470 ؟
كدوم بهتره ؟ هان ؟
---------- Post added at 12:15 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------
استاد يه سوالنقل قول:
اچ دي پلاس با گارانتي سازگار و با قيمت حدود 1480 الي 1450 بهتره يا گارانتي هاي متفرقه با صفحه فول اچ دي و ويندوز ارجينال با قيمت 1460 الي 1470 ؟
كدوم بهتره ؟ هان ؟
.نقل قول:
.
.
.
خوب سازگار یه شرکت شناخته شده هست و سعی میکنه رضایت مشتری رو فراهم کنه حالا درست قیمتهاش بالا هست اما خوب گارانتی خوبیه.............والا گارانتی متفرقه رو هم که خودت میدونی کشکه مگر اینکه از جایی که میخری مطمئن باشی........امرتات هم اگه داشته باشه خوبه
شما نكته اصلي كه مورد نظر من بود رو ناديده گرفتيدنقل قول:
سازگار بي ويندوز با صفحه اچ دي پلاس گرونتر از گارانتي متفرقه با ويندوز اريجينال و صفحه فول اچ دي ه !
آيا سازگار بودن اين كمبود ها رو توجيه ميكنه ؟
مي صرفه ؟
من از دوستان شنیدم نمایندگی سازگار گفته سری جدید n55 full hd بزودی میارن که اختلاف قیمت زیادی با +hd نداره
گویا ویستا هم این مدل را وارد کرده و قیمتش هم پائینتره ولی فکر نکنم full hd باشه
به نظر من که در سایز 15 اینچ استفاده ای نداره
.نقل قول:
.
.
.
خوب ببین امرتات داره این مدلی رو که میخوای...........نه سازگار بودن کمبود رو تامین نمیکنه......من حرفم اینه خرید باید از آدم مطمئن و جای مطمئن باشه......هیچ ارزونی بی علت نیست......مثلا Dell XPS L502 رو میتونی 1.500 هم گیر بیاری اما مطمئن هستی که ریفر نیست یا مثلا با سفارش جایی هست که میخوای وقتی از جای شناخته شده میخری حتما داره بهت جنس خوب میده که یکم قیمت بالا هست دیگه نمیاد خودش رو طرف تو بازار خراب کنه که و مشتریش رو از دست بده................انتخاب با خودت هست....نظری نمیدم
سلام دوستان چند مدل لپ تاپ خوب از 800 تا 1 میلیون تومن میخوام ( بتزم تاکید میکنم چند مدل واسم بزارید )
اگه سری N هم نبود اشکال نداره ولی یه چیزه توپ باشه ( واسه بازی و نرم افزار های گرافیکی میخوام)
ممنون