دیشب خیلی جالب بود بهتره خودت ببینیش ساعت 14:40 بعد از اخبار شبکه یک میتونی ببینیشنقل قول:
Printable View
دیشب خیلی جالب بود بهتره خودت ببینیش ساعت 14:40 بعد از اخبار شبکه یک میتونی ببینیشنقل قول:
یه چیز برای من قابل فهم نیست
تویه او یک فرشته بود شیطان وقتی چشمش به سجاده یا کلمات قرانی می افتاد از اونجا دور میشد
ولی تو سقوط یک فرشته شیطان خودش نماز میخونه و تو یه قسمت هم قران جلوش باز بود
تو او یک فرشته بود وقتی یه سگ فرشته(همون شیطانو)دید وحشی شد و پارس میکرد بهش ولی تو سقوط یک فرشته سگها اروم شدن
نقل قول:
شیطان قادر به هر کاری هست او که بتونه یک ادمی که 70 سال با خود خود عبادت می کرد و کوچکترین گناهی نمی کرد یعنی نم تونه یک سگ را اروم کنه
خوب چرا تو او یک فرشته بود نتونست؟نقل قول:
خب مزخرف بوده دیگهنقل قول:
نقل قول:
اگه دقت کرده باشی، موقع نماز خوندنش، پشت به قبله ایستاده بود...
.
بهتره بگیم طبق اصول مذخرف فیلم میسازن!
آخه نمی دونم تیتراژ رو ببینین این همه کارشناس استخدام کردن اما هنوز خودشون با خودشون مشکل دارن!
بعضی چیزا هم مشخص نشد، مثلا اینکه چطور نیما اسمش تو لیست پرواز بوده ولی اومده بوده خونه فاطمه و ریحانه خانوم... :31:
یا حسن استاد که گفتن مرده...
ولی باز نظر من روی اینه که شیطان یه جریانه، نه مثل فیلم الیاس که خودش یه جوورایی شیطون بود!
یعنی شیطان مستقیم وجود خارجی نداره!
اگه داشته باشیم یعنی باید کلا فیلم رو قاب بست گذاشت تو طاقچه!
یعنی کل فیلم بر اساس فرض ساخته شده!
یعنی همه سرکاریم، یعنی اونا بابت وقتی که از ما گرفتن باید جوابگو باشن ! :31: حق الناس! (عین جمله ی یه آقــــا در برنامه ی شبکه ی 3 فکر کنم)
شما چه جوری قبله رو فهمیدی !؟ :18:نقل قول:
اگه دقت کرده باشی، موقع نماز خوندنش، پشت به قبله ایستاده بود...
تو سریال اغما هم الیاس که در واقع شیطان بود هم می تونست نماز بخونه هم قرآن.نقل قول:
نقل قول:
از روی سایه ی بازیگر
داشت رو به سایه ی خودش نماز میخوند
رو به شمال نماز میخوند درصورتی که باید رو به جنوب نماز بخونه
مطمئنا توی قسمتهای بعدی اشاره میکنن بهش ( اگه سوتی سریال نبوده )
.