حيف پول
من كه بي خيالش شدم . تو اين هفته مي رم wd tv live hub رو بخرم. اصلا ارزش علاف شدنو نداشت.
Printable View
حيف پول
من كه بي خيالش شدم . تو اين هفته مي رم wd tv live hub رو بخرم. اصلا ارزش علاف شدنو نداشت.
بابا دمت گرم شما ک زدی روی دست بفیه ...
اینقدر گفتی قیمت زیر 190 تومنه بعد ک اون سایت قیمت گذاشت 220 شما تائید کردی ک گرانفروشه و از این حرفا .حالا خودت همون قیمت را زدی ؟
به نظر من rقیمت بالاست، باید نخریم تا ارزونتر بشه
آقای stb، بعد از چند ماه تاخیر و بدقولی؛ این قیمت اصلا منصفانه نیستنقل قول:
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:16 PM ----------
از حرفهای قبلی شما هم 50 تومن گرون تره. حداقل 20 تومن از قیمتش رو باید کم کنین. هرچقدر هم دردسر برای وارد کردن و فروشش کشیده باشید!نقل قول:
:41::41::41::41::41:
بالاخره اومد اما با قيمت نوجومی ، اصلاً ارزش خريد نداره ، مثل طلا و دلار اينبار نوبت اين محصول شد
دوستان در مورد قیمت من تصمیم گیرنده نیستم
بهتره به بحث فنی دستگاه بپردازیم :
سرعت کپی فایل از پی سی توسط پورت USB 3.0 در ویندوز 7 بین 70 تا 80 مگابایت بر ثانیه هست سرعت واقعا خوبه
در صورت نداشتن پورت USB 3.0 در پی سی اگر پورت پی سی آی اکسپرس دارید می تونید کارت USB 3.0 که دارای 2 پورت هست تهیه کنید حدود 30 تومن هستش
نقل قول:
دوست عزیز وقتی قیمت نجومی روی دستگاه گذاشتین ک کسی نمیخره دیگه بحث فنی فایده ای نداره
به دلیل استفاده از مبدل وایرلس داخلی از نوع مینی پی سی آی اکسپرس سرعت استریم از مبدل نوع یو اس بی بالاتره و در صورت داشتن تجهیزات از نوع WIFI 300 N فایل های HD 1080 P قابل استریم هستن
تجهیزات مورد استفاده :
روتر : CNET CWR 935
هارد شبکه: Xtreamer pro به همرا ه 5 ترابایت هارد دیسک متصل به پورت لن 100,10 روتر CNET CWR 935 توسط کابل cat5e
منبع: فایل BBC LIFE.MKV قسمت پرندگان حجم حدود 6 گیگابایت با کیفیت 1080×1920 پی
نکته :
در ابتدای پخش فیلم حدود 2 الی 5 ثانیه تصویر به صورت پله ای پخش شد ولی برطرف شد
قربان ميشه يكي دو تا عكس از اين قابليت دستگاه قرار بديد ....نقل قول:
ممنونم