نقل قول:نقل قول:
دوستان میشه طریقه ایجاد dlna رو بفرمایید حتما باید با لب تاپ سونی شبکه رو ایجاد کرد من با Dell هر کاری کردم نشد اگر امکانش هست مراحلی که انجام دادید رو بفرمایید خیلی ممنون
Printable View
نقل قول:نقل قول:
دوستان میشه طریقه ایجاد dlna رو بفرمایید حتما باید با لب تاپ سونی شبکه رو ایجاد کرد من با Dell هر کاری کردم نشد اگر امکانش هست مراحلی که انجام دادید رو بفرمایید خیلی ممنون
سلام
دیروز یه ex720 گرفتم......تو فیلمهای سریع تصویر گیر میکنه....میشه با تنظیماتش این مشکلو بهتر کرد یا مثلا به کیفیت کابل HDMIبستگی داره??.....آخه کابل HDMI چیزیه که رو ر س ی ور بوده.........
این مدل باید عینک هم روش باشه یا نه؟؟......فروشنده گفت عینک نداره!!!
هر چی فکر میکنم میبینم خریدن سونی اشتباهه غیر از ظاهر قشنگ و اسم دهن پر کن هیچی نیست
سلام
من امروز یکی از این مدل گرفتم
توی یو اس بی یک فیلم سه بعدی بریزم قابل پخش هستش؟؟؟
بله.به شرطی که زیر 4 گیگ باشه.چون اگه بیش از 4گیگ باشه نمیتونی تو فلش کپی کنی.اگه بیشتره dlna استفاده کننقل قول:
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:18 AM ----------
رو 46 که من گرفتم یه دونه داخل جعبه بود.نقل قول:
مثلا چه فیلمی.منظورت از گیر میکنه چیه؟
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
اینجا را ببین..توضیحات کامله.مارک لپ تاپ مهم نیسنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.........................نقل قول:
رو 46 که من گرفتم یه دونه داخل جعبه بود.
مثلا چه فیلمی.منظورت از گیر میکنه چیه؟
---------- Post added at 08:21 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------
نه من ex720 گرفتم(40 اینچ) ....فروشنده گفت عینک نداره و هیچی نداد........خیلی مشکوک بود.....آخه تو جعبه به جز دفترچه و پایه و کنترل چیز دیگه ای نبود......کابل HDMI نباید روش باشه؟
hdmi که مال منم نداشت.زنگ بزن نمایندگی مرکزی سونی بپرس که عینک رو 40 هست یا نه.تو اینترنت میتونی شمارشو پیدا کنینقل قول:
منم همین مدل و 40 اینچ رو از نمایندگی گرفتم که یدونه عینک هم همراهش بود. هر جا هم که دیدم عینک داشته! نمیدونم چرا ماله شما نداشته! کابل هم درسته هیچ کدوم همراهشون کابل نیست.نقل قول:
1 عینک باید تو کارتنش باشهنقل قول:
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:57 PM ----------
hdmi نداره............نقل قول: