پيرلو: با نستا درباره حضور در يووه صحبت کردم
ورزش۳: هافبک ملي پوش بيانکونري از همتيمي پيشين خود خواسته تا به يوونتوس بپيوندد. به نقل از اسکای اسپورت ایتالیا، قرارداد الساندرو نستا مدافع کهنه کار روسونری در پایان فصل با میلان به پایان میرسد. آندره پیرلو که تابستان گذشته به دلیل اتمام قراردادش با میلان، بر اساس قراردادی آزاد سن سیرو را به مقصد تورین ترک کرد، علاقمند است تا نستا نیز راه او را در پیش بگیرد. پیرلو در این مورد گفت: بله، در این خصوص با نستا صحبت کردهام ولی این اتفاق یک موضوع شخصی است. نستا باید خودش در این مورد تصمیم نهایی را بگیرد. او اکنون برای باشگاه بزرگی به میدان میرود و در پایان فصل میتواند تصمیم بگیرد که در آینده برای کدام تیم به میدان برود. باید صبر کنیم و ببینیم در پایان فصل چه اتفاقهایی میافتد. نستا که در جام جهانی 2006 آلمان به همراه تیم ملی ایتالیا به مقام قهرمانی دست یافته، در این فصل تنها 11 بازی برای روسونری به میدان رفته و بقیه دیدارها را به دلیل آسیب دیدگی از دست داده است.
داويد آستوري در يک قدمي تیم يوونتوس
ورزش۳: روزهاي اخير در رسانه هاي ايتاليايي اخباري مبني بر علاقه باشگاه يوونتوس بر جذب داويد آستوري مدافع تيم کالياري که محصول جوانان ميلان است به گوش رسيد.به گزارش یوونتوس اف سی دات آی آر رنزو کانترتو مدیر برنامه های این مدافع جوان در مصاحبه ای با توتویووه به سوالات این خبرگزاری پاسخ داد. *آستوری مد نظر یووه .. حقیقت دارد؟! بله، به طور قطع اعلام میکنم که یووه برای جذب او ابراز علاقه کرده و این مسئله حقیقیت دارد. *تنها یووه به دنبال اوست؟! نه او از تیم های بسیاری در اروپا پیشنهاد دارد و تنها یووه نیست. *کالیاری می تواند او را به یکی از بزرگترین تیم های اروپا ترانسفر کند. بله او در 3 سال گذشته 100 بازی در سری آ انجام داده و بسیار با تجربه شده است و آماده حضور در تیم بزرگی همچون یوونتوس و سایر تیم هاست. روابط میان کالیاری و یووه بسیار عالی است این مسئله تاثیری دارد؟! بله، چرا که نه، یووه تیم بسیار بزرگی است و مدعی دو جام اصلی کوپا و اسکودتو است باید مسئولین باشگاه پس از پایان فصل و در ژوئن همه چیز را مشخص کنند هنوز چیزی رسما مشخص نیست.
تعجب دلپيرو از عدم پيشنهاد!
ورزش۳: مهاجم کهنه کار يوونتوس از اينکه رئيس باشگاه به او پيشنهاد تمديد قرارداد نميدهد متعجب است. الساندرو دلپیرو در حال حاضر دو ماه از قراردادش با بیانکونری باقی مانده که به عقیده او سختترین دوران زندگیش است. او در دیدار هفته پیش یوونتوس و لاتزیو که به پیروزی 2 بر یک یووه انجامید، هفتصدمین بازی خود با پیراهن بیانکونری را انجام داد و گل پیروزی بخش تیمش را نیز وارد دروازه حریف کرد. آندره آنیلی در ماه اکتبر (مهر ماه) اعلام کرده بود این آخرین فصل حضور دلپیرو در یوونتوس است که این موضوع تعجب بازیکن مورد علاقه هواداران را به دنبال داشته است. دلپیرو در این مورد گفت: از حرفهای آنیلی تعجب کردم ولی یک کاپیتان هیچ گاه نباید فراموش کند که چه وظیفههایی در تیم دارد. یوونتوس اکنون مدعی قهرمانی در کالچو و کوپا ایتالیا است و من دوست ندارم با حرفهایم تمرکز تیم را بر هم بزنم. کاری که هیچگاه در دوران ورزشیام انجام ندادم. دلپیرو در این فصل تنها 6 بار در ترکیب اصلی یوونتوس به میدان رفته که بدون شک برای این بازیکن بسیار سخت بوده است. وی در این مورد نیز گفت: این سختترین فصل در دوران زندگی من است زیرا با حقایقی روبهرو شدم که هیچ اطلاعی از آن نداشتم. باید کمتر از حد تصورم به میدان میرفتم که این موضوع مرا ناراحت میکند. هیچ بازیکنی فکر نمیکند که روزی با او اینگونه رفتار شده و به حاشیه رانده شود. البته من فکر میکنم اگر بازیکنی به جای تو وارد میدان شود بدان معنا است که شایسته این کار بوده است. این موضوع نمیتواند مرا از جنگیدن برای بدست آوردن جایگاه ثابت در تیم ناامید کند. حضور در لیگ حرفهای آمریکا چیزی بوده که همواره در مورد فصل آینده دلپیرو به گوش رسیده ولی این بازیکن اعلام کرد هنوز چیزی در این زمینه مشخص نیست.دلپیرو در پایان گفت: 30 ژوئن (9 تیر) قراردادم به پایان میرسد. نمیتوانم آینده را پیش بینی کنم. این یک تغییر بزرگ در زندگی من خواهد بود که کمی از روبهرو شدن با آن احساس ترس میکنم زیرا ممکن است مجبور شوم خانهام را ترک کنم. میخواهم با شرایط جدیدم کنار بیایم.
ماتراتزي: قدرشناسي در فوتبال مرده است
ورزش۳: مارکو ماتراتزي، مدافع سابق تيم ملي ايتاليا در صحبتهايي به انتقاد از سران يوونتوس در قبال رفتاري که با الساندرو دل پيرو دارند پرداخته است. این درحالی است که انتظار می رود که دل پیروی 37 ساله در پایان رقابتهای این فصل سری آ ، بعد از تقریبا دو دهه درخشش برای یوونتوس این باشگاه را ترک کند و اخیرا اعلام کرده که از اینکه سران بینکونری به او امضای قرارداد جدیدی را پیشنهاد نکرده اند متعجب شده است. اکنون ماتراتزی هم به دفاع از دل پیرو برخاسته و در صحبتهایی اعلام کرده که الکس شایسته احترام بیشتری از سوی مسئولان تیم شهر تورین است. ماتراتزی در صحبتهایی به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« این اصلا مرا متعجب نمی کند. قدرشناسی و حق شناسی در دنیای فوتبال چند سالی است که مرده. من فکر می کنم که الکس می تواند 20 سال دیگر برای یووه بازی کند که این اتفاقی تاریخی خواهد بود ولی مدیران یووه خیلی روشن و شفاف حرفشان را زده اند و دل پیرو هم احمق نیست.» دل پیرو در سال 1993 از پادووا به یوونتوس پیوست و هفته گذشته در بازی تیمش مقابل لاتزیو، هفتصدمین بازی اش با پیراهن بینکونری را انجام داد.