هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...نقل قول:
Printable View
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...نقل قول:
سلامنقل قول:
با یکی از نماینده های فروش که از دوستانم هست صحبت میکردم خیلی از این برند تعریف می کرد.می گفت اینها کدهاشون دائم در حال تغییره حتی زمان زدن کلید باز/بسته.نمیشه به راحتی کدش رو اسکن کرد.
البته من خدومم هم سری 7 ش رو یک ساله رو ال 90 دارم راضی هستم.
سلامنقل قول:
پس ما چی؟//////////////
سلام علي جان خوبي؟نقل قول:
اگه سالم باشه به نظرم مشكلي نداشته باشه. البته مدت كاركدش هم مهمه. من خودم 702 ش رو داشتم 8 سال كاركرد بدون مشكل. الان ايزي كار دارم.اونم خوبه.
قيمت رو نميدونم.:n13:
سلام. بچه ها به نظرتون دزدگیر تصویری ارزش داره که اونو به نوع معمولی ترجیح بدیم؟؟؟
مثلا مدل 3000 یا e3 ایزیکار 200 تومن و مدل 7100 که تصویریه 420 تومنه.... به نظرتون 7100 ارزش داره نسبت به اون دوتا که دو برابر پول بدیم؟؟؟
یه سوال دیگه.... ارزاننده ریموت خارج از بزد ریموتم کارایی داره...؟؟؟
مثلا اگر از محدوده برد ریموت خارج شیم بعد واسه ماشین اتفاقی بیوفته ریموت میلرزه؟؟؟
سلامنقل قول:
خب ببین تو تصویری شرایط فرق میکنه شما برخی کارائیها رو تصویری میبین. مثلا باز شدن درصندوق یا کاپوت.ضربه زدن به ماشین. کارکال.اعلام سرقت.ایجاد شوک و....باید ببینی چقدر اینها براتون اهمیت داره.
در مورد ویبره و خارج از برد بودن شخصا تجربه نداشتم.ولی تصور میکنم هیچ عکس العملی نشون نده چون تو برد مفید نیست که بخواد فرمان بگیره و اجرا کنه؟!درسته بچه ها؟
بچه ها چند تا سوال دارم گفتم همشو اینجا بپرسم...
یه دزدگیر قدیمی گارد ( تصویری ) که مدلشو نمیدونم دارم ..دادم بستن رو 111...الان ریموت تصویریش کار نمیکنه.(یه 3 4 سالی بدون استفاده گذاشته بوده)..باتری جدید هم که میزارم روش هیچ رقمه روشن نمیشه ...سنسوری چیزی روی ماشین واسه فعال سازی ریموت تصویری دارن اینا یا همین جوری باید کار کنه ؟؟؟؟
اینا ریموتاشون تعمیرم میشن ؟؟؟؟؟
از کجا میتونم مدل دزدگیرمو متوجه بشم ؟؟؟..جعبه و کاتالوگشو گم کردم ..روی خود دزدگیرم چیزی ننوشته بود...
و در آخر اینکه چرا باتری ریموت معمولیش 12 ولته اما ریموت تصویریش 1.5 ولت ؟؟؟؟؟؟؟؟
شرمنده که زیاد شد....
دوستان يه دزدگيره FIRECARدقيقاً شكل مجيكار ديدم جايي خوشم اومده ازش نظرتون چيه قيمتشم مناسبه كسى اطلاعات داره !! ممنون ميشم . درضمن عملكردشم نميدونم اگه لينكى بود معرفى كنيد لطفا . مرسى.
اينم لينكش كه دقيقا همين شكليه نه كم نه زياد.
http://www.firecar.ir/F%20P/H%20P%20F.htm
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk
سلام. خوبین؟؟ بچه ها من یه دزدگیر ساده بستم رو 405.... الان کاپوت که باز باشه فقط راهنما میزنه و درها راحت قفل میشن....
مگه نباید اینجوری باشه که اگر کاپوت باز باشه درها قفل نشن؟؟؟؟
اگه یکی از درهای ماشین خوب بسته نشده باشه بازم درها قفل میشن.... فک کنم نباید قفل شه....
واسه دره صندوق عقب چی؟؟
دوستان كسى ميتونه راهنماييم كنه ؟؟نقل قول:
Sent from my iPhone4s-ios 6.0.1Tapatalk