شاید امروز ظهر نشون بده اگه نشون نداد چون قسمت بعدی دوشنبه شب است تکرارش هم همون موقع ظهر نشون میده:46:نقل قول:
Printable View
شاید امروز ظهر نشون بده اگه نشون نداد چون قسمت بعدی دوشنبه شب است تکرارش هم همون موقع ظهر نشون میده:46:نقل قول:
قسمت دیشب عالی بود !
بازیگر نقش ناصر واقعا انعطاف خیلی خوبی داره ! یک لحظه دیشب وقتی نقش اون زندونی رو داشت بازی میکرد ، حس کردم اگه رویه این شخصیت حساب ویژه ای باز کنن رقیب خوبی واسه رضا شفیعی جم میشه !
تکه کلام خوبی هم داشت : می خندی ؟ خوشحالی ؟ شادی ؟ : دی
اونجا که داشت قلیون میکشید صداش خیلی باحال شده بود !
واقعا بازیگران جدید تویه این سریال شگفتی سازشدند !
نه عزیز، جدول پخش برنامه های شبکه 3 رو دیدم:نقل قول:
نه امروز ظهر می ده و نه دوشنبه ظهر!
فکر کنم از دستم در رفت، حالم گرفته شد!
مرده شور این برنامه ریزی های شبکه 3 (کل شبکه های سیما) رو جمیعا ببرن!
آقا دیشب قسمت چندم بود؟ تو اینترنت تا قسمت 8 برای دانلود هست.
راستی خیالت راحت باشه جدول پخش کلا قاتی داره. تو یه روز دوبار نوشته سریال ساختما پزشکان یه بار ساعت 8 شب یه بار ساعت 10.30 شب. کلا چند مورد اشتباه تو جدول پیدا کردم. پس جدول درست نیست.
قسمت 11 ام. منم دانلود کردم ببینم.نقل قول:
اینم لینکش، حجم 107 مگابایت:
کد:http://1.boog.ir/?p=1783
قربان، متهم جعل ژتون های غذاخوری دانشگاه رو آوردم:31::31::31::31:....
اون تیکه هم که قلیون می کشید، باور کنین اگه قلیون راستکی بود اینقدر نمی شد باحال کشید!
انصافا بعضی از تیکه های این سریال ستودنیه، دمشون گرم:46:
امان از تبعيض بين بچه ها ...:13:خيلي جالب وبا طنزي نيشدار به نمايش گذاشتن...در كل هر بار از دفعه ي قبل بهتر وپربارتر ميشه و بازيگران هم عالي هستن
سلام,نقل قول:
ممنون دانلود کردم.
ولی اونقدر هم خنده دار نبود. به نظر قسمتهای قبل خنده دارتر بودن.
منم گرفتار برنامه ریزی قشنگ!! شبکه ۳ شدم و نتونستم قسمت دیشب رو ببینم . اما از لینکی که برادر jeremy دادن دانلود کردم و دیدم .
بسی زیبا و حال انگیز! بود :40:. شخصا انتظار دیدن ایده ای که تو زندان اجرا شد رو نداشتم اصلا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . کار قاسم خانی و صحت ایول داشت خدایی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
قسمت زندانم که آخر کرکر خنده بود ... میخندی؟خوشحالی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بازی برق نورد درخشان بود تو این قسمت . تشکرم دیگه تو صحنه ی قلیون کشیدن ناصر نتونس جلو خندش رو بگیره ولی برق نورد ادامه داد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
در کل ... هر روز بهتر از دیروز .. دینگ ، دینگ :31::40:
.
کلا جدول پخش قاطی داره شما تا حالا یه سریال دیدی که تکرار نداشته باشه:27:نقل قول: