سلام.خسته نباشید.می خواستم بدونم فایلflv چه جور فایلی ست و چطور و با چه برنامه ای میشه اونو اجرا کرد و دید؟ من یک موزیک ویدیو دانلود کردم و حالا نمی تونم ببینمش.اگه یه لینک هم برای دانلود برنامه ی احتمالی بدین ممنون میشم.
Printable View
سلام.خسته نباشید.می خواستم بدونم فایلflv چه جور فایلی ست و چطور و با چه برنامه ای میشه اونو اجرا کرد و دید؟ من یک موزیک ویدیو دانلود کردم و حالا نمی تونم ببینمش.اگه یه لینک هم برای دانلود برنامه ی احتمالی بدین ممنون میشم.
Flv فایل های سورس Macromedia Flash هست
با اون میتونی بازش کنی
وقتی با فلش بازش کردی با CTRL+ENTER اجرا میشه
سلام من یه فایل با پسوند rar از اینترنت دانلود کردم ولی باز نمیشه چی کارش باید بکنم.
سلامنقل قول:
با استفاده از نرم افزار های Win Rar یا Win Ace می تونی به راحتی این کارو انجام بدی
نقل قول:
دوست عزیز اشتباه نکن سورس فایلهای فلش fla هستش
سلامنقل قول:
شما برای دیدن فیلم ها و یا موزیک های با پسوند flv احتیاج به برنامه FLV Player دارید که اگه توی گوگل یه سرچی بزنید پیدا می کنید چون توی همه سایتها و وبلاگها وجود داره . البته با QuickTime هم می تونید ببینید اما این برنامه امکانات بسیار زیادی دارد .
فرمت FLV یکی از فرمتهای واقعا مناسب برای پخش ویدئو ها در اینترنت هست
[quote=Behroooz;1659455]چه ويندوزي داري؟ ويستا ؟
نه xp sp2 ؟
[quote=Behroooz;1659455]چه ويندوزي داري؟ ويستا ؟
نه آقا بهروز ويندوزم xp ست . سرويس پك 2 blue eye
ببخشید اشتباه شدنقل قول:
با سلام ، اومدم ويندوز xp خودم را واقعي بكنم ، نشد و مايكروسافت در اولين آپديت ويندوز فرمان run را از start menu حذف كرده و به هر روشي هم رفتم ، حتي در property/start menu/customaiz/advance همچين فرماني وجود ندارد ، لطفا اطلاعاتي در خصوص برگرداندن آن اگر كس بلد هست بدين و ضمنا چطور ويندوزم را به مايكروسافت واقعي نشان بدم . ويندوز xp من از نوع حرفه اي است . متشكرم