شما بايد از نرم افزار لود كردن كه در جايي كه ايميج بازي در انجاست استفاده كنيدنقل قول:
نوشته شده توسط vampire_viper
ابتدا نرم افزار را اجرا كنيد بعد ايكون hitman blood money را باز کنید
اسم نرم افزار asr است راستس سی دی من modern است ;)
Printable View
شما بايد از نرم افزار لود كردن كه در جايي كه ايميج بازي در انجاست استفاده كنيدنقل قول:
ابتدا نرم افزار را اجرا كنيد بعد ايكون hitman blood money را باز کنید
اسم نرم افزار asr است راستس سی دی من modern است ;)
همین Eror رو میده:
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
من لينك شما رو دانلود كردم ولي حالا بازي مياد ولي هنوز به صفحه اصلي نرسيده ري استارت ميكنه چي كار كنم؟
بلخره ادیوز پچ بازی را بیرون داد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر که این کاری که دوستمون پرنس گفتن انجام دادی مشکل حل نشد چند مشکل شاید باشهنقل قول:
منظورم این کاره :laughing:
1 : این فایل asr یا همون securom loader باید حتما روی هارتون باشه اگر روی سیدی باشه این پیغام رو میده چونکه برای اجرای بازی یه فایل dll میسازه که اگه رو سیدی باشه نمیتونهنقل قول:
نوشته شده توسط prance3
2: نباید درایو مجازیه دیگه ای روی سیستم داشته باشید مثل clone cd ,virtual cd ,nero image drive و ... اگر داشته باشید همین ارور رو میده
3: اگر قبلا با نرم افزار antiblah بازی را اجرا کرده باشید بهتون این ارور رو میده و راه حلش اینه که همون نرم افزار antiblah رو دوباره گیر بیارید و توی اون یه فایل بود به نام antiblah_en_off این رو باید حتما بزنید تا بازی اجرا بشه
اگر که این کارارو کردی و باز مشکل حل نشد بگو تا یه فکره دیگه بکنیم
موفق باشی :)
مشخصات سیستم شما چیه عزیز ؟ :)نقل قول:
نوشته شده توسط rezaguitar
تمام اين مشكل با گرفتن كرك حل ميشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به همه دوستان
اون پچی که در بالا معرفی کردم پچ رسمی خود بازی هست
و برای برطرف کردن کندی بازی هست
ولی این پچ بروی نسخه های که ستاپ اصلی بازی را ندارند اجرا نمیشه
مثلا هیتمن شرکت پاردیس خودش اون برای این بازی ستاپ ساختن که باعث شده
در هنگام نصب پچ به شما بگوید
hitman blodmany not found
که برای حل این مشکل اگه کسی راهی پیدا کرد بگه
و گرنه که باید نسخه ای که توسط شرکت تکین عرضه شده را تهیه کنید که ستاپ خود بازی را داره
من امتحان نکردم اخه واسه من پردیس هست اما یکی از دوستانم در بازی سنتر امتحان کرده و گفته مشکل گرافیک بازی حل میشه
من از Alcohol 120% استفاده کردم همین Eror رو میده و از Deamon Tools 3.47 استفاده کردم باز هم همینجوریه البته Deamon Tools 4.03 X86 رو سیستمم نصب نمیشه و موقعی که برای نصب SPTD سوال میکنه و Yes رو میزنم این خطا رو میده و نصب نمیشه البته اگر گیر از Deamon باشه!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
Failed to oped config key
CPU P4 478 2.8GHz over clock 3.4GHz
Ram 2 x 512 DDR 500 overclock
GraphicCard Asus 9800XT 256 DDRIII
بچه ها يه نكته برنامه ي Deamon tools شما بايد حتما نسخه ي 4 يا بالا تر باشه
ببينم يه سؤال از ajjdesa جان:
اين پچ هايي كه شما ميزارين كه مشكل گرافيكي بازي رو حل كنه منظورتون كدوم مشكله گرافيكيه ؟
گرافيك من 128 هستش گفتم شايد من هم همون مشكل رو داشته باشم ولي كدوم مشكل؟:question:
بله احتمال خیلی زیاد گیر بخاطر همون دائمون تولز هستنقل قول:
چونکه همه جا گفته شده که با دائمون 4 به بالا قابل اجراست
شما 2 تا کار میتونین بکنین یا اینکه یه ویندوز عوض کنین ببین مشکل دائمون 4 حل میشه یا نه
یا اینکه از کرک بازی استفاده کنید
که البته دوستان که استفاده کرده بودن میگن کرک مشکل داره یه جا میپره بیرون
حالا من کرک رو براتون میزارم
تستش کنید :)
یه خبر خوشحال کننده برای شما الان داشتم دنبال کرک براتون میگشتم یه کرک جدید گیر آوردم که مشکل از بازی بیرون پریدن حل شده :happy:
فقط شما باید اول این پچ رو که میزارم دانلود و نصب کنید بعد کرکی که براتون میزارم رو دانلود و کپی کنید
پچ :
کد:http://ftp.eidos.co.uk/pub/uk//hitmanbloodmoney/patches/hitmanbloodmoneypatch12_eng.zip
کرک :
کد:http://www.gbw.ecyberworldcafe.com/files/HitmanBloodMoneyv1.1NoDVDFixedexeEng.rar
یا
http://gbw.seedhost.com/files/HitmanBloodMoneyv1.1NoDVDFixedexeEng.rar