بچه من کلی با شوق دانلودش کردم ..موقع اجرای امولاتور اررو پیدا نکردن VCMP100.DLL رو میده...چه کار کنم |:
Printable View
بچه من کلی با شوق دانلودش کردم ..موقع اجرای امولاتور اررو پیدا نکردن VCMP100.DLL رو میده...چه کار کنم |:
امولاتورتون ورژن چنده؟
+
موقع اجرای امولاتور پلاگین های سیدی رام یا گرافیک رو که دستکاری کنید این مشکلا معمولا حل میشه
آخرین ورزن DirectX و C++ رو باید نصب کنی .نقل قول:
سلام
من تازه دانلود این بازی رو تموم کردم و دارم بازی میکنم مال من اون نسخه ای که تو کامپیوتر نصب میشه هستش (فکر کنم بهش میگن V2 ) حالا 2 تا سوال داشتم
1 : میشه سیو بازی رو با تیر ها و اسلحه های بینهایت تو این نسخه از کسی بگیرم و استفاده کنم؟ ( اگه این امکان هست لطفا طرز اجراشو لطف کنین توضیح بدین و اگه کسی سیوها رو داره بذاره ممنون میشم )
2 : امکان بازی کردن با گیم پد تو این نسخه وجود داره؟ (اگه میشه تو این نسخه با گیم پد بازی کرد مدل گیم پد من لاجیتک F710 هستش تو بازی چطوری میتونم با دسته بازی کنم ؟ در ضمن قبل از ورود به بازی تو قسمت تنظیمات کنترلر رفتم ولی نتونستم دسته رو تنظیم کنم :41:)
بازهم از راهنماییتون ممنونم :31:
البته یکی از دوستان سیوهای بازی رو گذاشته بود که فکر کنم مال ون نسخه ای هست که با شبیه ساز دلفین اجرا میشه اونهارو دانلود کردم . میشه اونهارو تو این نسخه استفاده کنم؟:42:نقل قول:
کسی این بازی رو دیگه انجام نمیده؟ سیو نخواستم اما وقتی سیو میکنم و میام بیرون و بعدا میام که لود کنم اجرا نمیشه و ارور : Resident Evil - Remake stopped working میده نمیدونم چه مرگشه سیستم من هم لپ تاب ایسوس N53SV هستش با این مشخصات :
Processor : Intel® Core™ i7 2630QM Processor
Operating System : Windows® 7 Ultimate64Bit
Memory :4GB DDR3 1333 MHz
Graphic Card : NVIDIA® GeForce® GT 540M with 1GB DDR3 VRAM
ببخشید این دو تا لینک دیگه دانلود نمیشن من سه روزه دارم دانلود میکنم 50 درصد شده بود اما دیگه دانلود نمیشن :42::23::41::37:نقل قول:
بعید میدونم از لب تاپ باشه. یا مشکل از مموری کارته یا باید توی تنظیمات گرافیک یا سرعت نرم افزار دست ببری تا درست بشهنقل قول:
لینک قرار دادن هم خلاف قوانینه برای همین کسی نمیتونه قرار بده توی تاپیک:46:
واقعا که جواب جالبی بود :18::9::wac:نقل قول:
خیلی ممنون:31:
دوستانی که بازی تموم کردن اگه میشه کمک کنند
من مدال egle و worlf رو گرفتم کجا باید استفاده کنم؟؟؟