چه ربطی داره آخه !؟نقل قول:
چه ربطی داره آخه !؟نقل قول:
بخش صدور ویزای سفارت کانادا در تهران تعطیل شد
سفارت کانادا در تهران، اعلام نموده که بخش صدور ویزای خود را تعطیل کرده است؛ کاری که میتواند تأثیرات فراوانی بر هزاران نفر از ایرانیان داشته باشد.
سفارت کانادا در این باره اعلام کرده که این کار را برای کاهش هزینهها انجام داده است.خبرگزاری فرانسه با بیان این خبر نوشت: خدمات ویزا برای ایرانیان به سفارت کانادا در آنکارا منتقل شده است.
در پایگاه اینترنتی سفارت کانادا در ایران نیز از ایرانیان درخواست شده برای خدمات ویزا، به پایگاه سفارت این کشور در آنکارا بروند.در بیانیه سفارت کانادا آمده است: این تصمیم از سوی دپارتمان تابعیت و مهاجرت کانادا گرفته شده که معمولا «در جستجوی راههایی برای انجام کارآمدتر خدمات است».
در این بیانیه همچنین با اظهار این مطلب که چنین کاری «غیر معمول نیست»، آمده است: سیستم جدید کامپیوتری به مأموران ویزا در سراسر جهان اجازه میدهد، حجم کار خود را تقسیم کنند.
این تصمیم در حالی گرفته میشود که بر پایه آمارهای سال 2006، بیش از 120 هزار ایرانی تبار در کانادا زندگی میکنند که بستگان آنان، همه ساله برای دیدار با آنان به این کشور سفر میکنند.
منبع:کد:http://www.khabaronline.ir/detail/210113/politics/diplomacy
ببخشید دوستان یک سوال داشتم اگر من از یک کشور دیگه یک دی وی بی کارت رو بیارم ایران که شبیه هارد اکسترنال هست توی فوردگاه میفهمن که این دی وی بی هست و واقعا میگیرن
فکر نمی کنم
سلام
میشه یکی تمام مراحلی که باید انجام بشه برای مسافرت به کشوری مثلا المان رو برام توضیح بده؟
هزینه هرچی که باید بشه بلیط ویزا من چیزی در مورد سفر خارجی نمیدونم.......
یه سوال دیگه چطور میشه از بیمه کشور دیگه استفاده کرد؟
خیلی مهم هست واسم خواهشا یکی توضیح بده.
خدانکنه ادم اینجا سوال بپرسه
10 سال میکشه جواب بدن
خسته نباشین بابا............
سلام.میخواستم بدونم بازار کار رشته علوم اجتماعی در اروپا یا امریکا چگونه است؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه اگه بصورت حرفه ای دی جی یا درامر بزنیم میتونیم تو اروپا کاری گیر بیاریم؟
درودنقل قول:
میشه یکی تمام مراحلی که باید انجام بشه برای مسافرت به کشوری مثلا المان رو برام توضیح بده؟
هزینه هرچی که باید بشه بلیط ویزا من چیزی در مورد سفر خارجی نمیدونم.......
تمام مراحل که طولانی میشه .
اما در مورد کلیات موضوع شما اول باید نوع مسافرت و هدف خودتون رو مشخص کنید .... تجاری ، تفریحی ، دیدار با خانواده ، اقامت و غیره ... در هر صورت با فرض دیدار تفریحی و توریستی اگر قصد سفر با تور رو داشته باشید که همه امور رو خود اونها انجام میدن و در صورتی که خودتون بخواید اقدام کنید ، اول از طریق سایت سفارت آلمان شماره و نوع ویزای مثلا توریستی رو پیدا میکنید . تمام مدارک و نیازهای مستلزم صدور این ویزا رو فراهم می کنید که معمولا شامل رسیدن به سن قانونی ( در صورت سفر به تنهایی ) ، پاسپورت با 6 ماه اعتبار ، تاییدیه گردش حساب بانکی ، جواز کار یا گواهی کار ، سند ملکی و . . . میشه . در ضمن اینها ترجمه رسمی نیاز دارن .
بعد با تماس تلفن یه وقت از سفارت رزرو میکنید و برای مصاحبه میرید و به احتمال 90 درصد چون بار اول شماست ویزا رد خواهد شد !! کلا سیستم شینگن سخت گیری های خاصی داره ...
بنده متوجه نمیشم ... لطفا بیشتر توضیح بدید .نقل قول:
یه سوال دیگه چطور میشه از بیمه کشور دیگه استفاده کرد؟
بازار کار خودش رو داره ... بستگی به سطح علمی و تجربی شخص متقاضی داره . با مشخص بودن این موضوع بهتر میشه راهنمایی کرد .نقل قول:
سلام.میخواستم بدونم بازار کار رشته علوم اجتماعی در اروپا یا امریکا چگونه است؟
یه سوال دیگه هم دارم اینکه اگه بصورت حرفه ای دی جی یا درامر بزنیم میتونیم تو اروپا کاری گیر بیاریم؟
در مورد موزیسین حرفه ای و اقدام برای کار در اروپا ... کشورهای اروپایی مثل کانادا و استرالیا نیستند که مهاجر پذیر باشن و با ارائه لیست مشاغل مورد نیاز ، بشه برای کار و با داشتن تخصصی مثلا موزیسین بودن به اونجا رفت .
برای اقدام به کار در اروپا می بایست بصورت شخصی برای شغل های احتمالی که آگهی میشه هر روزه در سایتهای کاریابی اروپایی اپلای کرد و در صورت موافقت شرکت جاب آفر ارسال میشه برای متقاضی و مراحل کار پیگیری میشه ... اما نوع دیگه فعالیت و رفتن به اونجا هم وجود داره و اون اثبات این هستش که شخص متقاضی ، پدیده ای خاص و یا شخص مشهوری در اون کشور در زمینه کاری خودش هست مثلا در رسانه های مختلف مصاحبه و اجر داشته و مواردی از این دست .
موفق باشید .
سلام.میخواستم بدونم بازار کار رشته علوم اجتماعی در سه گرایش1. برنامه ریزی تعاون و رفاه 2.پژوهشگری علوم اجتماعی3.مدد کار اجتماعی در اروپا یا امریکا چگونه است؟
و بازار کارش در مقایسه با رشته مدیریت بازرگانی چگونه است؟
فکر کنم توضیحات لازم رو در پست قبل برای شما نوشتم .
مشخصا همه این گرایش ها بستگی به تلاش و انرژی که شما برای بدست آوردن جاب آفر میزارید بستگی داره و کوالیفای بودن شدن شما در هر کدوم از این زمینه ها ... دونستن کامل زبان انگلیسی برای این رشته ها از موارد ابتدایی هستش .
مدیریت بازرگانی رشته پرطرفدار و محبوبی در همه جای دنیا هستش . ولی باز هم تاکید میکنم ... هـــیچ شرکتی در اروپا یا هرجای دیگه تا واقعا در شما قابلیت خاص یا مهمی رو نبینه برای شما جاب آفر نمی فرسته . خصوصا در این رشته ها که ذکر کردید چون فنی نیستن و تسلط . سابقه بسیار بالا مورد نیاز هستش .