وای بر کم فروشان. 1
آنان که چون از مردم پیمانه بستانند، تمام می ستانند. 2
و چون به دیگران پیمانه دهند یا وزن کنند، کم می دهند. 3
مطففین
Printable View
وای بر کم فروشان. 1
آنان که چون از مردم پیمانه بستانند، تمام می ستانند. 2
و چون به دیگران پیمانه دهند یا وزن کنند، کم می دهند. 3
مطففین
سوره همزه آیه 1- وای بر هر عيب جوی طعنه زننده
آیا گمان کردید که (به حال خود) رها میشوید در حالی که هنوز کسانی که از شما جهاد کردند، و غیر از خدا و رسولش و مؤمنان را محرم اسرار خویش انتخاب ننمودند، (از دیگران) مشخص نشدهاند؟! (باید آزمون شوید؛ و صفوف از هم جدا گردد؛) و خداوند به آنچه عمل میکنید، آگاه است!
«التوبة/16»
بگو : آنان که به خدا دروغ می بندند، یقینا رستگار نمی شوند.
یونس - 69
بگو پناه میبرم به پروردگار سپیده دم.......
از شر انچه خلق کرده.........
سوره هود آیات 85 تا 88
و اى قوم من ، پيمانه و ترازو را عادلانه [ و منصفانه ] كامل و تمام بدهيد ، و اجناس مردم را [ هنگام خريدن ]كم شمارتر و كم ارزش تر [ از آنچه كه هست ] به حساب نياوريد و در زمين تبهكارانه فتنه و آشوب برپا نكنيد . « 85» آنچه خدا [ در كسب و كارتان از سود و بهره پس از پرداخت حق مردم ] باقى مي گذارد ، براى شما بهتر است اگر مؤمن باشيد ، و من بر شما نگهبان نيستم . « 86» گفتند : اى شعيب ! آيا نمازت به تو فرمان مي دهد كه آنچه را پدرانمان مي پرستيدند رها كنيم ؟ يا از اينكه در اموالمان به هر كيفيتى كه مي خواهيم تصرف كنيم دست برداريم ؟ به راستى كه تو [ انسانى ] بردبار و راه يافته اى [ پس چرا مي خواهى در برابر آزادى ما نسبت به بت پرستى وهزينه كردن اموالمان به هر كيفيتى كه بخواهيم بايستى؟ ! ]« 87» گفت : اى قوم من ! مرا خبر دهيد اگر من بر دليل روشنى از سوى پروردگارم متكى باشم و از جانب او رزق نيكويى به من داده باشد [ آيا رواست كه خلاف خواسته او عمل كنم ؟ ]و من نمي خواهم آنچه كه شما را از آن باز مي دارم خود مرتكب شوم ; تا جايى كه قدرت دارم جز اصلاح [ شما را ] نمي خواهم ; و توفيقم فقط به [ يارى ] خداست ; بر او توكل كردم و به سوى او باز مي گردم . « 88»
و هنگامی که افراد باایمان را ملاقات میکنند، و میگویند: «ما ایمان آوردهایم!» (ولی) هنگامی که با شیطانهای خود خلوت میکنند، میگویند: «ما با شمائیم! ما فقط (آنها را) مسخره میکنیم!»
«البقرة/14»
خداوند آنان را استهزا میکند؛ و آنها را در طغیانشان نگه میدارد، تا سرگردان شوند.
«البقرة/15»
به کسانی که ایمان آورده، و کارهای شایسته انجام دادهاند، بشارت ده که باغهایی از بهشت برای آنهاست که نهرها از زیر درختانش جاریست. هر زمان که میوهای از آن، به آنان داده شود، میگویند: «این همان است که قبلا به ما روزی داده شده بود.(ولی اینها چقدر از آنها بهتر و عالیتر است.)» و میوههایی که برای آنها آورده میشود، همه (از نظر خوبی و زیبایی) یکسانند. و برای آنان همسرانی پاک و پاکیزه است، و جاودانه در آن خواهند بود.
«البقرة/25»
و نماز را بپا دارید، و زکات را بپردازید، و همراه رکوع کنندگان رکوع کنید (و نماز را با جماعت بگزارید)!
«البقرة/43»
آنها کسانی هستند که میدانند دیدارکننده پروردگار خویشند، و به سوی او بازمیگردند.
«البقرة/46»
و آنها که ایمان آورده، و کارهای شایسته انجام دادهاند، آنان اهل بهشتند؛ و همیشه در آن خواهند ماند.
«البقرة/82»
و هنگامی را که از شما پیمان گرفتیم که خون هم را نریزید؛ و یکدیگر را از سرزمین خود، بیرون نکنید. سپس شما اقرار کردید؛ (و بر این پیمان) گواه بودید.
«البقرة/84»
و آسوده خاطر باش كه محققا خداي تو همه ي خلق را به جزاي نيك و بد اعمالشان مي رساند كه او بر همه ي كردار خلق آگاه است .
سوره ي هود آيه 111
آیا از هنگامی که آنچه در گورها خفته،برخواهند خواست، بی خبر است؟و از رو شدن آنچه در سینه ها(پنهان است)؟؟؟
(آنان را به حال خود بگذار)چرا که پروردگارشان در آنروز از حالشان باخبر است.!!!
عادیات
سوره انعام آيه 65:
بنگر چگونه ما آيات خود را به طرق مختلف بيان مي کنيم ،باشد که مردم چيزي بفهمند.