از کاراکترش خوشم نیومد، کاراکتر نسخه 3 این بازی به نظر من بهترین بود، باید هون شکلی میزاشتن. حیف شد. اما در کل بازی خوبی به نظر میاد امید وارم مثل 3 حال و هوای خوبی داشته باشه.
Printable View
از کاراکترش خوشم نیومد، کاراکتر نسخه 3 این بازی به نظر من بهترین بود، باید هون شکلی میزاشتن. حیف شد. اما در کل بازی خوبی به نظر میاد امید وارم مثل 3 حال و هوای خوبی داشته باشه.
نقل قول:این مرتیکه دانته بود؟؟؟؟؟ بیخیال جون من 4 رو که نتونستن مثل 3 بسازن حالا هم 5 اینطور...؟نقل قول:
آره دیگه دانته بود
کلآ میخوان داستان جوونیشو بگن فکر کنم
بابا این اون دانته نیست به خدا :دی این کجا با این قیافه اون دانته ما گجا دختر کش :دی
قشنگ گفتی اینو اخه دانته مگه چقدر سن داشت که این جوونیش باشه؟! ذره ای هم قیافش به اون نمیخوره مگر اینکه اسپارتا باشه...نقل قول:
من که میگم این یه ادم ازمایشگاهی که شبیه دانته کردنش. اخه کجا دیدین که دانته شمشیرش مثل شلاق بشه.
با ساخت این بازی میخان دانته رو ت...ر... و...ر شخصت بکنن
البته به عنوان یه بازی اکشن زیاد هم بد به نظر نمیاد اما به عنوان شماره۵ دیویل بیشتر شبیه افتضاحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی میگه 4 بده بنظز من غیلی عالی بود؟5 هم خوبه ولی خیلیا که عاشق موی سفید دانته بودن ناامید شدننقل قول:
هر دوش دانته هست ولی اون پسر پایینی هه دانته قبل از مردنه اون بالایی بعد از مردنه که شیطانی شده :دینقل قول: