با سلام دوستان
من هم کرمونشاهی هستم
امیدوارم بتونیم یه روز همدیگرو ببینیم
Printable View
با سلام دوستان
من هم کرمونشاهی هستم
امیدوارم بتونیم یه روز همدیگرو ببینیم
به به دوست عزيز خوش آمدي !
اينم يه تريپ كردي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بروبچ كرمانشاهي كجاييد بابا آبرومون رفت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رامبد امروز افتادی تو کاره نبشه قبر آره؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب ديگه يكي بايد اين تاپيك رو از تو جلبكها بيرون ميكشيد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Monica
كسي موافق يك ملاقات دسته جمعي نيست دوستان ؟
چرا؟
من هستم
کی و کجا
بذار بروبچ زياد شن اونوقت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
معلوم نیست چرا این رامبد امروز تو هر تاپیکی می ره با این اسمایل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می ره واقعا معلوم نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه امروز مرموزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اونم از نوع خبيث [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...نقل قول:
نوشته شده توسط Monica