ممنون از راهنماییتون دوستان!اما من سی دی های اینهارو فقط و فقط بخاطر راه های تست زنی ایی که هرچند علمی نیست!اما بعضی اوقات جواب میده ممیخوام!طبق توصیه دوستان شروع به خرید کتاب ها کردم!اما نکات تستی هم مفیده!نقل قول:
Printable View
ممنون از راهنماییتون دوستان!اما من سی دی های اینهارو فقط و فقط بخاطر راه های تست زنی ایی که هرچند علمی نیست!اما بعضی اوقات جواب میده ممیخوام!طبق توصیه دوستان شروع به خرید کتاب ها کردم!اما نکات تستی هم مفیده!نقل قول:
منم مشتق مشکل دارم. به نظرتون دیویدی های مشتقو بگیرم میتونم تو کنکور جواب بدم یا نه؟:n27:نقل قول:
چون بعضی از دیویدی های اموزشیو دیدم توش فقط مثالایی رو میزنن که با فرمولایی که میگن حل بشه :n15:
فکر کنم شما محصولات قدیمی مسعودی رو دیدن. محصولات جدیدش هم حجمشون رفته بالا و هم آموزش مفهومی دروس بهش اضافه شده. مثلا نور هندسی که قبلا 2 DVD بود پارسال شد 6 DVD یا مثلا الکتریسیته که 4 DVD یود شده 10 DVD چون به همشون آموزش مفهومی اضافه شده. مشتق هم که قبلا 4 DVD بود جدیدش اومده که 12 DVD هست. تکنیک هایی هم که برای مشتق استفاده میکنه تقریبا همه نوع تست مشتقی رو میشه باهاش زد.نقل قول:
بچه ها دی وی دی های 100 چطور هست کسی اطلاعاتی ازش داره؟
دقیقا همینی که میگی درسته.ولی مشتقشو فکر کنم اگه بگیری به دردت میخوره.
نقل قول:
سلام دوستان
اگه خاطرتون باشه تو چندتا پست قبل ازتون درخواست مشاوره کردم و یک سری منابع رو خریدم!اما متاسفانه یا خوشبختانه جایی استخدام شدم!
حالا من موندم و حدود 600 هزارتومان منابع نو و دست نخورده کنکور تجربی!:n29:
اگر کسی از دوستان خواست بگه بهش بدم!dvd های 100 تجربی!خانه زیست شناسی جامع!گاج عربی سفید!دین و زندگی گاج!شیمی 2 گاج!همشون نو هست!حتی باز هم نکردم کتابارو!فقط پک dvd ها رو بازکردم و چند دیسک اول رو نگاه کردم!خداییش زیست و شیمیش خوب بود!ریاضیش هم در کامله!
کسی خواست بگه سر قیمت کنار میام!زیاد:n02:
شیمیت مال چه منبعیه؟نقل قول:
شیمی 2 گاج!توسی رنگ! گفتم که تو پست قبل!
سلام برو بچ من فصل القای الکترو مغناطیس را می خام اگه کسی داره خبر بده
ببخشید یعنی من اگه از رو dvd های مسعودی فیزیک را کار کنم میتونم 60-70 بزنم؟نقل قول:
من از بعضی ها شنیدم فقط برا 3-4 تا مبحث فیزیک تونسته تکنیک ابداع کنه