نقل قول:
حرفای تکراری...!!!
امثال یوونتوس و میلان و لاتزیو و... (با کمال احترام به هواداراش) باعث شدن که ایتالیا به این فلاکت بیفته...
جالبه بعضی از دوستان صحبتاشون در حده جوک و لطیفس! اگه موراتی مافیای فوتبال ایتالیا بود چرا قبل از کالچوپولی نیومد کاری کنه که اینتر تو ایتالیا و اروپا به کمک مافیا و این چرت و پرت ها قهرمان بشه و نتیجه بگیره؟؟! چرا یه تیمی مثل رم که همیشه رقیب اینتر بوده، از رسوایی های سال 2006 مصون موند؟
دوستان! اینجا دادگاه ایتالیا نیست که از دید خودتون میاید یووه و میلان رو تبرئه می کنید و اینتر و موراتی رو مافیا قلمداد می کنید...
دوست من ، من نگفتم یووه مافیا و ... نبوده ! میگم با این کارشون باعث شدن لیگ ایتالیا از جذابیت بیوفته+ تیم ایتالیا به این فلاکت بیوفته همین
نقل قول:
اولا 5 نفر از تیم ملی قهرمان سال 2006 ایتالیا یوونتوسی بودن! ضمنا باید هم یوونتوسی میبودن! چون یوونتوس تیم قهرمان اون زمان ایتالیا بودش... ثانیا از این پنج نفر فقط بوفون به عنوان دربازهبان و کاناوارو به عنوان کاپیتان و زامبروتا به عنوان تنها دفاع راست مجرب اون زمان تیم ملی ایتالیا در ترکیب ثابت تیم حضور داشتند (یعنی باید حضور میداشتند!!)! دلپیرو و کامورانزی اکثرا با بازیکنای دیگه یا با هم تعویض میشدن... فکر می کنم قبول داشته باشید قدرت تیم فقط در عهده سه چهار تا بازیکن نمیتونه باشه...
شما که میگی یوونتوس با مافیا بازی قهرمان شده بود!همین الکس کم گل نزد! همین کاناوارو تیم ایتالیا رو تا فینال برد ، همون سال هم بهترین بازیکن یوفا و فیفا شد، در وهله ی این گلر+ خط دفاعی ایتالیا بود که ایتالیا رو بالا اورد