دوست عزيز پستها را از ابتدا كامل بخونيد جوابتون رو ميگيريد.نقل قول:
Printable View
دوست عزيز پستها را از ابتدا كامل بخونيد جوابتون رو ميگيريد.نقل قول:
مدل جديدتر EX-710 معرفي شده. البته تنها تفاوتش با 700 در شكل ظاهريش است.
سلام دوستان
قصد خرید این مدل را دارم . میخواستم بدونم چه جوری میشه ساعت کارکرد رو فهمید که خدایی نکرده تلوزیون پشت ویترینی بهمون نندازند . یکی از اقوام این تلویزیون را داشت من وارد منوی مخفی اش شدم و همه منوها رو نگاه کردم ولی چیزی نفهمیدم :41: اصلا این تلویزیون این قابلیت را دارد ؟
لطفا کمک کنید .
از پاسختون ممنونم
توي منوي مخفي فقط ميشه دفعات reboot رو فهميد كه اون هم قابل ريست كردن هست.نقل قول:
دوستان کمک کنید کل تاپیک رو خوب خوندم
دیروز یک عدد ex700 برام از بانه فرستادن که ورژن 1 خورده ای روش نصبه
برای من منو فارسی نداره و همه زبان های اروپا رو داره
فکر کنم سفارش اروپا باشه
از کجا میتونم بفهمم ساخت کجاست ؟
و حالا مشکل اصلی
با usb برای آپ دیت این اررور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فلش دیسک رو با fat و همچنین fat32 تست کردم
فولدر sony_dtv0FA00A00A0A0_00020201 بعد از آن زیپ کردن در روت قرار دادم
با آپدیت اروپا و همچنین آسیا هم همین ارور رو داد
این هم آپدیت هایی که دانلود کردم
راستی برای دریافت دیجیتال هم موفق نشدم !کد:http://support.sony-europe.com/tvhc/downloads/downloads.aspx?site=odw_en_GB&f=FW_Bravia4077L&ch=7&m=KDL-40EX700
http://www.sony-mea.com/support/download/420235/product/kdl-40ex700/sectionfirst?subpage=detail
داره کم کم میره رو اعصابم :41:
بین 52 و 46 این همه اختلافه ؟؟؟نقل قول:
LED SONY 46EX700 2,050,000
LED SONY 52EX700 3,200,000
کسی آخرین قیمت 40 و 46 رو داره ؟؟؟
با اینکه اینجا نمایندگی داره قیمتش با قیمت جهانی خیلی فرق داره ؟؟؟
شاید EX700 سونی بگیرم ... دوستانی که این مدل رو دارن ازش راضین ؟؟؟
در ضمن یه مقایسه ای با EX500 میکنین ؟؟؟
سلام. مبارک باشهنقل قول:
دوست عزیز اون پیغامی که میده error نیست فقط میگه که یو اس بی وصل شده و برای جدا کردنش ابندا مطمئن شید که فعال نباشه. شما بعد از وصل کردن یو اس بی وارد منو شده و در قسمت آپدیت و .....
اگر مدل ال سی دی شما اروپایی باشه احتمالا" نمی تونید تیونر دیجیتال رو برای ایران فعال کنید.:41:
سلام دوستان
چرا توي سايت سوني نوشته lcd مگراين مدل led نيست؟؟؟
واينكه آيا اين مدل به نظر شما بين مدلهاي ديگر سوني چه از لحاظ قيمت و امكانات و.. تلويزيو خوبي هست ؟؟اگر نه چه مدلي ژيشنهاد ميشه؟؟کد:http://www.sony.co.ir/product/kdl-40ex700
ممنون
سلام. من یه EX700 46 دارم.
لطفا اگه مقدوره به سوالتم جواب بدید.
1- از کجا بفهمم که دستگام ماله ارپاست یا خاورمیانه؟
2- من این usb wifi باش نبود وقتی خریدم. ( کجا میفروشن تا تهیه کنم براش؟) ( فقط باید مدل خودش باشه ، مدل های دیگه ساپورت نمیشن؟)
3- این تلویزیون دیجیتال چیه؟ کمی توضیح میدید کل تاپیک رو خوندم چیزی دستگیرم نشد.
- تو شهر اهواز کار میکنه؟
- نیاز به خرید وسیله یا آنتن یا چیز خاصی داره واسه گرفتن شبکه های دیجیتال؟ یا همینجور سرچ میکنی پیدا میکنه اگر اره کمی توضیح بدید
ممنون.
درضمن من هرچی تلاش کردم نتونستم آپدیتش کنم. بعد تی وی رو وصل کردم به اینترنت مشکل ای پی داشتم و هیچی کار نمیکرد. وی پی ان زدم همه چیز باز شد اما پیغام آپدیت نیومد برام
ورژن دستگام الان اینه PKG1.117GAL-0103
ویرایش : مشکل آپدیت حل شد. فایل مربوط به in Australia, India, Indonesia, Malaysia, Middle East & Africa, New Zealand, Philippines, Singapore, South Africa, Thailand or Vietnam
را ریختم تو فلش درست شد
سلام دوستان
من بلاخره ex700 گرفتم چطوزر وارد منو مخفی بشم مشکلی پیش نمیاد؟ مال من بدون گرانتی هست و سریال پاک شده سریال اصلی چطور پیدا کنم؟ ضمنا بهترین حالت نتظیم تصویر برای sd و hd چطور هست؟