هلند اینقدر زود گل نمیخورد بازی خیلی قشنگتر میشد
هلند اینقدر زود گل نمیخورد بازی خیلی قشنگتر میشد
خب! فعلا یک دونه بس بود : دی
تا اينجا نيمه اول بازي تموم شده.
برزيليها به خوبي از دفاع شناور هلند استفاده کردند و به گل رسيدند. با اينهمه ويژگي برجسته تيمهايي با دفاع شناور اينست تاحدودي تهاجمياند. به آن معنا که در کنار خوردن گل، گل هم ميزنند.
هلند امروز تاکتيک خوبي براي حمله ارائه داد اما اين تعداد کم بازيکن در هر هجوم، بيشتر در مواقعي که تيم عقب نيست يا حريف ضعيف است کارايي دارد. به بيان ديگر، نوع حمله هلند چندان شبيه تيمي نبود که نياز جدي به گل دارد.
از سوي ديگر برزيليها - که حالا جلو هم هستند - برنامهريزي خوبي براي متوقف کردن امثال روبن داشتند. اينجاست که پاس ندادن روبن شانس هلند را نزديک به صفر ميکند. ولي بازهم تاکيد ميکنم برزيل تقريبا کم تعداد دفاع ميکند و حمله پرتعداد هلند ميتواند به تساوي يا حتي برد آنها منجر شود.
:46:
گگگگگگگگگگللللللللللللللل لللللللللللللل
خب این هم گل شانسی و الکی!
جبران می کنیم
خوب بود
بازی قشنگتر میشه
نقل قول:
تحلیل نسبتا واقع گرایانه تری بود نسبت به تحلیل قبلی که ازتون خونده بودم
اون تحلیلی که قبل بازی آلمان انگلیس رو کرده بودید هنوز یادمه و اون جمله ای که گفته بودید آلمان حریف انگلیس نمیشه نه در 90 دقیقه و نه در وقت اضافه و شاید در پنالتی انگلیس رو ببره:31:
به هر حال خصوصیت روبن پاس ندادنش هست دیگه،فکر میکنم یکی از خودخواه ترین بازیکنای حال حاضر دنیا باشه حتی توی نیمچه موقعیتا ولی به هر حال روبن همیشه روبنه
گل مساوی رو هم که زدن
گــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــل
جالب شد 1-0 شد 2-1
حالا در استانه حذف قرار گرفتیم
اوه اوه
ملو هم اخراج شد
فیلیپه ملو:یار دوازدهم هلند ههههههههههههههههه
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 07:01 PM ----------
البته من طرفدار هر دو تا تیم هستم هردوشون خوبن برام فرقی نداره کی بره بالا هرجند بیشتر طرفدار برزیلم