سلام ممنون دوست عزیز.حالا میشه بگید از کجا میشه گیر اورد من که توی گوگل سرچ کردم اومد عینک افتابی!!!!!!!!!!!یه ادرسی جایی هست که از اونجا گیرش بیارم.ممنون:11:نقل قول:
Printable View
سلام ممنون دوست عزیز.حالا میشه بگید از کجا میشه گیر اورد من که توی گوگل سرچ کردم اومد عینک افتابی!!!!!!!!!!!یه ادرسی جایی هست که از اونجا گیرش بیارم.ممنون:11:نقل قول:
اين سومين باره كه به اين سوال جواب ميدم.تو رو خدا پستهاي 1 يا حداكثر 2 صفحه قبل رو بخونيد.منم نميدونم كجا داره ونقل قول:
توي ايران امكان پيدا كردنش 5 درصد است
:
:
:
حالا چرا میزنی.اخه یکی از دوستان گفته بود که توی یکی از سایت ها دیده.مقصر اونه.اونو بزن:27:ولی بازم ممنون.اگر اطلاعات بیشتر داری بازم بگو.چون من بد جوری گیرم روی سه بعدیه.راستی اگر یکی بره عربستان مکه میتونه بیاره درسته؟نقل قول:
حذف شود .................................
حذف شود .................................
ببخشيد.:11::11::11:نقل قول:
والا نميدونم.بايد بره ببينه ميتونه پيدا كنه.
خوب مشكل همينه ديگه.هيچ گزينه اي نداره.شايدم داره و من نميدونم.ولي فكر نكنم.حالا تحقيق ميكنم خبر ميدم.نقل قول:
اره منم خوندم.ولي فكر نكنم عملي بشه.نقل قول:
سلام به همه
آقا من این عینک های آبی و قرمز رو با استفاده از طلق معمولی ساختم (البته برای تست)
برنامه IZ3D و tridef رو هم نصب کردم. ولی تغییری مشاهده نکردم:41:
نمی دونم، شاید من بلد نیستم!؟!؟
رنگ آبی باید روی چشم راست قرار بگیره درسته؟؟
کارت گرافیک من آنبورد 3300 ای تی آی هست که آخرین ورژن کاتالیست رو هم نصب کردم.
تنظیمات خاصی داره؟
فیلم یا عکس خاصی هست که روش تست کنم؟ از کجا دانلود کنم؟
اگه می شه یه راهنمایی بکنین
ممنون
راستی این فیلمی که توی بعضی از پارک ها نمایش میدن از کدامش هست چون با برداشتن عینک تفاوتی نمیکنه
من چون خودم ويندوزم xp هست هنوز وقت نكردم ويندوز عوض كنم و اين نرمافزارها رو تست كنم.نقل قول:
اگر كسي هست به اين دوستمون كمك كنه.
كدوم پارك؟نقل قول:
چجوريه؟
عينكش از كدوماس؟
2 تا ويدئو پرجكشن داره؟
سلام
ویندوز من win 7 هستش.