بله من همین رو تایید می کنم .نقل قول:
Printable View
بله من همین رو تایید می کنم .نقل قول:
گند زده چجورم گند زده فعلآ به هیچ وجه با دائم وصل نشیدنقل قول:
نقل قول:
حالا مشکل های کوچیک رو بیخیال گند رو بچسب
فعلا با دائمی 4 روز وصل هستم و هیچ هزینه زیادی هم روی قبض نیومده . من هر روز قبض رو می زارم اینجا
موقعی که از اینترنت استفاده می کنی اگه پیام بیاد یا زنگ بزنن چه اتفاقی می افته
سلام دوست عزيز :11: هيچ اتفاقي نميوفتـــه :41:نقل قول:
خــب زنگ و اس ام اس ميـــاد من الان با اينترنت همراه اول (دائمـي) آنلاين هستـــم :31:
موفق باشيد!:40:
از کجا میفهمی که بستها واست فعال شده؟اگر اهل ریسک هستی مشکلی نیست، وگرنه باید خونتو بزاری برای فروش!:41:نقل قول:
من اول وضعیت مثل شما رو داشتم که 2 روز کاملا استفاده کردم بسته شماره یک، هیچ مشکلی نداشت میتونین در چند صفحه قبل ببینی عین پست شما رو زدم و روز سومش که فعال کردم فرداش 50 تومان اومد تو قبض!
دوست عزیز فقط مشکل تو بسته ی اول هست !!نقل قول:
در ضمن وعده دادند آخر دوره هنگام صدور قبض حساب هارو اصلاح کنند
دوســـت عزيز اينجوريام نيســـتش من با خط دائم روز و شب آنلاين بودم و هر چي برنامه تو موبايلم بود احتياج به آپديت داشت همه رو آپديت ميكــردم :31: تو سايت ها هم ميرفتــم فكر كن 1000 تومن هم نشــده پول استفاده از GPRS تو قبض :20: قبض موبايل دست بابامه الان هم نيســت اگه بود يه عكس ازش ميذاشتـــم :)نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام
می خواستم بدونم چه شهرهایی تحت پوشش جی پی آر اس همراه اوله؟
این بسته ها روی سیم کارت های اعتباری هم جواب می ده؟
سلام
من زنگ و SMS رو هنگام استفاده از اینترنت امتحان کردم.
SMS اومد اما وقتی زینگ میزدم میگفت که تماس امکان پذیر نمیباشد و وقتی اینترنت رو قطع کردم ، تماس برقرار شد.
حتی یک نتیجه جالبتر هم به دست آوردم.
اگه درست موقعی که میخوای ابنترنت وصل بشی یکی بهت زنگ بزنه نمیتونی به اینترنت وصل شی و میگه network lost و کسی هم که زنگ میزنه با همون پیغام در دسترس نبودن مواجه میشه.
گوشی که استفاده کردم iPhone هست.