چرا دیشب برنامه پخش نشد؟ جدایی نادر از سیمین رو که هنوز نقد نکردن؟
Printable View
چرا دیشب برنامه پخش نشد؟ جدایی نادر از سیمین رو که هنوز نقد نکردن؟
پريشب گفته بود پخش نميشهنقل قول:
دليلش هم همون برنامه هاي مسخره اي بود كه باعث شد فوقتبال ايران روسيه هم پخش نشه
به جاش گفت امشب برنامشون طولاني تر هست و 2 تا فيلم رو نقد ميكنن
دیشب صحبت های فراستی واقعا مایه ی تاسف بود ؛
پرت و پلا خواندن فیلم کیمیایی ، متهم کردن کیمیایی به تظاهر کردن دغدغه داشتن ، .... و در آخر "استمنا" خواندن فیلم کیمیایی از لحاظ روانشناسی برای فیلمساز ، :41:
تبریک به فراستی ، مطمئنا صحبتهای کیمیایی در بزرگداشتش و بخش مربوط به جعفر پناهی ، به طرز شدیدی به مزاق فراستی خوش نیومده بود .
+
حمایت بهداد از کیمیایی و انتقادش به فراستی جای تقدیر داره .
يه نكته : كيميايي در يك مصاحبه گفت كه بزرگداشت براي سن من ديگه ديره. همون موقع فراستي توي برنامه ميگه من ناراحت شدم خيليا توي اين سن از جايزه گرفتن خجالت نميكشن .نقل قول:
... تنها نكته تاسف آور اظهار نظر فراستي اين تشبيه آخر بود كه ميشه گفت طرف از دستش در رفت:31:
شايد يه جوري با اون تشبيه هرمنوتيكي قاطي كرده...
و بسي جالب و با معني كه همين فيلم جرم مسعود كيميايي سيمرغ بهترين فيلم امسال رو گرفتنقل قول:
سلام. دیشب "هفت" پخش شد؟؟ من می خواستم اختتامیه رو ببینم (اگر نشون داده؟!):41:
من اون کلمه استمنا رو نشنیدم
ولی الان دیدم فریدون جیرانی معذرت خواست و گفت اگه خودم شنیده بودم مطمئینن جلوش رو میگرفتم ولی اون لحظه چون اخر برنامه بود من نشنیدم
انتظار نداشتم فراستی این طوری حرف بزنه
بعد از اینکه پایان نامه رو فیلم سفارشی مزخرف خوند ازش انتظارم بیشتر شده بود ولی چرا اون حرف رو زد هنوزم نمیدونم!!!
ویدئوش رو یوتوب هست، ببینید. ظاهرا متنی هم نوشته بعد برنامه گفته منظورش دقیقا چی بوده...
بهرحال...
اين جنابي كه اين دوستمون اسم بردن به نظرم كلا در اين برنامه رو تخته كنن خيلي بهتره ... دليل دارم:نقل قول:
فریدون جیرانی معذرت خواست
ميان تو برنامه ي اين جناب به زمين و زمان توهين ميكنند ... بدو بيراه و حرفاي زشت ميزنن ... بعد هفته ي آينده ميره ميشينه فكراش رو ميكنه ميگه خب حالا يه معذرت بخوايم !!...
خب جناب كارگردان شما كه اختيار خودت و حرفاي خودت و برخي مهمون هاي ببخشيد نامحترمتون رو نداريد پس دليلي هم نداره بياي برنامه درست كني ... چون بيش از اينكه به هدفش برسه كه همون اطلاع رساني به مردم عزيز هست داره چهره هاي بزرگ هنري رو خراب ميكنه ... از خانوم فريبا فرجامي و خانوم فاطمه معتمد آريا بگيريد تا همين هنرمند عزيز جناب آقاي مسعود كيميايي ...
من كه به شخصه اين برنامه رو تحريم كردم ...
موفق باشيد
اين آقا و امثال اين آقا كه اسم خودشون رو هنرمند گذاشتن نميدونن كه هنرمندان اولين وظيفشون نشر انسانيت هست ... اين جناب از دفاع شرافتمندانه ي مسعود كيميايي از جعفر پناهي يه خورده سوخته !!نقل قول:
ولی چرا اون حرف رو زد هنوزم نمیدونم
پ.ن: اي كاش تو اين جشنواره آقاي داوود رشيدي هم موضع خودشون رو اعلام ميكردند در مورد هنرمند عزيز جعفر پناهي ...(آيا گفته چيزي؟!)
الان ویدیوش رو دیدم
جالبه بعد صحبت بهداد، فراستی ناراحت میشه و میگه چرا کلمه اصلی رو نشنیدی!!!
پس با فکر کلمه اس.ت.منا رو به کار برده بود
امشبم برای اولین بار از 2 کارشناس جدید استفاده شده که یکیش خیلی اهل چاپ.ل..سیه
به هر حال مثل اینکه فراستی رفت تو خط قرمز