نقل قول:
برای تغییر سرعت مودم میشه کاری کرد ؟ یعنی با شرکت باید هماهنگ کرد یا اینکه ایراد از خطه؟
Printable View
نقل قول:
برای تغییر سرعت مودم میشه کاری کرد ؟ یعنی با شرکت باید هماهنگ کرد یا اینکه ایراد از خطه؟
باید با شرکت صحبت کنیدنقل قول:
یه تست اسپید میزارید؟
نقل قول:
کیفیت خط خوب نیست ولی اگر مشکل قطعی ندارید مهم نیست چون زیاد تو سرعتهای پایین اصلاً تاثیری نداره.
البته کار زیادی هم نمی شود کرد چون جزو خصوصیا ت ذاتی خط هست و بر میگرده به مخابرات
در مورد تغییر سرعت مودم منظورتون چی هست ؟
هرچقدر سرعت بیشتری ببندند بهتر هست:31: ولی اگر مشکلی ندارید احتیاجی نداره که سرعت را کم کنند.
سلام
یک سوال
آنتی ویروس bitdefender سرعت شبکه و اینترنت خیلی پائین می آورد
در یک سایت باحدودا12 کامپیوتر که باهم شبکه هستند این آنتی ویروس سرعت خیلی پائین میاورد
ممنون
من نویزم تقریبا بالاست و نسبت سیگنال به نویزم هم خیلی بده . من سرویس 1 مگ نامحدود مخابرات رو گرفتم سرعت دانلود 120 الی 135 هست
زیاد قطعی نداره و سرعت دانلودش هم زیاد نوسان نداره
در کل تا حالا زیاد اذیت نشدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Attenuation شما معمولیه Snr شما پایینه چون Rate دانلود شما رو روی 3 مگ بشتند. احتمال اینکه وسیله ای روی خط داشته باشید که نویز ایجاد بکنه یا اینه سیم کشی منزل مشکل داشته باشه هم هست چون Attenuation شما اندازه ای هست که تا 6 مگ جواب بده.نقل قول:
یه سوال . هر چند زیاد مربوط نیست به تاپیک . شرمنده بابت این . شما کاربر خانگی هستید ؟ چطوری سرعتهای 1 مگ و بالاتر دارید . در ضمن یه چیزی شاتل چرا بده ؟؟ من 512 دارم اینم تستش :
باید بشتر از این باشه سرعت ؟ یا می تونه بیشتر باشه ؟
سلامنقل قول:
نه همه کاربر خانگی نیستند بعضی ها هم ممکنه از سرکار کانکت بشوند . کاربر خانگی هم باشی یه نامه از دانشگاه یا از یه شرکت بگیر برای اینترنت پرسرعت و توش بنویس از فلان شرکت و فلان سرعت بهت سرعت بالا تر هم می دهند . شاتل بد نیست ممکن تو بعضی از مناطق بد باشه تو بعضی از مناطق عالی باشه . الان تو تست سرعت دانلود 512 شما خوبه . سرعت واقعی 512 باید 64 کیلو باشه که شما دارید 61 کیلو دان می کنید . البته شاتل میتونست سرعت شما رو بالاتر از 512 هم ببنده مثل یکی از دوستانم 128 شاتل داره با 30 کیلو دان میکنه . اما بهتر بود سوال خود را در تاپیک زیر
مطرح می فرمودید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=245688
موفق باشید:11:
صبانت مشهد 128Kbps
صفحه تنظیمات مودم باز نشد تا عکسش رو بذارم.