با سلام و احترام به همه دوستان :11:
می خواستم به دوستانی که از پارس آنلاین یا از هر شرکت فخیمه دیگه ای که اشتراک 128 kb گرفتن:31: (و به جای اینکه سرعتشون 10 یا 12 باشه که روی این سرعت با شرکت قرار داد بستن و نه سرعت بیشتر:14:) گاهی از اینکه سرعتشون به 20 یا 30 میرسه (آخی الهی بمیرم !!!:31: ) یه جوری حرف میزنن و شکایت میکنند که ....یعنی چی!!!!! این چه وضعیه !!!!!!! قبلنا سرعتمون 130 کیلوبایت بود و از این حرفا:3:...........؟؟؟
یادآوری کنم که دوست عزیز:43: شما که رفتین 15 هزار تومن پول دادین سرعت 128kb خریدین که دیگه نباید انتظار داشته باشید همیشه و حتی شب که ترافیک به خاطر رایگان بودن......... بالا میره شما هنوز هم بیش از آنچه پول دادی آش میل بفرمایی و به اندازه من که 402000 تومن پول دادم سرعت داشته باشی !!!!!!!!!! (با کمال احترام :43:) .
توجه کنید که سرعت شما در هر زمان بسته به میزان مشترکین اون منطقه و اشتراکی که گرفتین و اینکه در اون زمان که شما کانکتین چند نفر دیگه همزمان با شما در حال استفاده از اینترنت مرکز شما هستن بستگی داره . پس دوست عزیز هر isp که تشریف ببرین همین آشو همین کاسس:21:.
واقعا بعضی وقتا آدم یه حرفایی میشنوه که شاخ در میاره:34: !!!!!!!!.
آخه سرعت اینترنت و پهنای باند که بینهایت نیست:46: که حالا هر چند نفر که آنلاین باشن بازم توقع سرعت بیش از اونی که پولشو دادین داشته باشین (مخصوصا شبا :45:) بلکه اگه یه زمانی با سرعت 200 کیلو بایت دانلود میکنی در حالی که 15 هزار تومن پول دادی...... باید حالشو ببری و دعا کنی:42: به جون اون آدمی که اجازه داده شما به جای سرعت 11 کیلو بایت که حقه شماست ( که البته من فکر میکنم 2 مگابایت و بیشتر از اینا حقه شما دوستان عزیز است:43::whistle: ) داری 147 کیلوبایت دانلود میکنی :thumbsup: .
( یادم میاد چند وقت پیش که یکی از دوستان پرسید چقدر پول دادی وقتی گفتم 402000 هزار تومن . همه گفتن woow چقدر زیاد !!!!!!!!)
چون من میدونستم که همیشه سرعت بالا نمیمونه و من چون به سرعت بالا احتیاج دارم و چون زیتون کارمندی هم مشترکینش زیادن پس باید یه سرویس بالا بگیرم .
امیدوارم این نوشته باعث شده باشه که دوستان با دید منطقی به مسئله سرعت اینترنتشون نگاه کنند.:11:
و در پایان آرزو میکنم با بیشتر شدن رقابت بین isp ها روزی برسه که ما هم مثل هند و دوبی و افغانستان و پاکستان و عراق و امارات دارای سرعت 2 مگابایت بدون محدودیت بشیم :12:.( آمین یا رب العالمین ).:5:
دوستانی که اطلاع ندارن یه سرچ بکنن ببینن دوستان ما در افغانستان با چه سرعت های نجومی ( البته واسه ما ایرانیا ) دارن از شرکتهای آلمانی و .... با چه قیمتهای پایینی اشتراک میگیرن و به اینترنت وصل میشن .:18:
ایشالا همیشه سرعتتون 200 باشه:21::12: . ( بترکه چشم حسود:27: )
با تشکر از اینکه وقت گذاشتین این پست منو خوندین .
سامان :40::11: