من چندین دفعه هست که میخوام تست بگیرم ولی نمیشه روی working میمونه و هیچ کاری نمیکنه هر چقدر هم که بگید صبر کردم ولی اتفاقی نیوفتاد!!!!!!!!
Printable View
من چندین دفعه هست که میخوام تست بگیرم ولی نمیشه روی working میمونه و هیچ کاری نمیکنه هر چقدر هم که بگید صبر کردم ولی اتفاقی نیوفتاد!!!!!!!!
نمیدونم با فایر فکس که من مشکلی ندارم
شاید یعضی ساعات خود شاتل دزد این سایت رو به نوعی از کار میندازه.
من واقعا نمیدونم شما با چه رویی میخاید از شاتل شکایت کنید
درسته که کم فروشی میکنه ولی بین تمام این شرکتهای ... بهتره الان داره 128 رو با سرعت 512 میده(سرعت دانلود 60+)
خود لابد تو منطقه شما خوبه فعلا که کلی شاکی داره.نقل قول:
در ضمن پس از شرکتهای دیگه خبر نداری که 128 رو 512 می بندند و گیگ مصرفی رو هم ارزانتر می فروشند.
به شما توصيه ميكنم هر چه زودتر دمتو بذاري رو كولت ،از اين تايپيك فرار كنينقل قول:
مهاجمان الان سر ميرسن!
منظورم اون پياده نظام هاي اينترنتي هست كه از پشت كامپيوتر فراتر نميرن
شما هم اگه كارمند شاتلي:31: ،زياد اينا رو جدي نگير!
چون بيشترين آزارشون نسبت به شاتل ،تايپ فحش اونم با نام مستعار هست
ضمنا هيچ شركتي 128 حجمي رو 128 نميبنده
من پارس انلاین دارم
وقتی که رایگان هست سرعتش گاهی اوقات به 90 هم میرسه این در صورتی هست که من سرویس 128 دارم
چند وقت پیش ازش خیلی شاکی شده بودم و میخوواستم برم شاتل حتی فرمش رو هم پر کردم ولی گفتم بیا چند روز دیگه صبر
خوب شد
چه جورم خوب شد پهنای باندش رو دو برابر افزایش داد
من سرعت 128 گرفتم تو روز سرعت دانلود گاهی به 110 هم میرسه این در صورتی هست که باید 16 باشه
شما را ه به جایی نمی برید فقط باعث میشید که بقیه گول دزد ها را نخورند
مثل دانشگاه که اگه استاد باهات لج کنه بهت بده 25 صدم خودت رو هم که بکشی همان 25 هست حتی اگر رو برگه 20 می گرفتی
تازه این نامرد ها شبانه رو رایگان کردن (حق خودمونو با منت بهمون می دن) که بعد توش حرف حدیثی نباشه
بگن اسب پیشکشو که دندون نمی شمارن
برای نشوندن حرف خودمون روی کرسی 2 تا راه معمولا وجود داره یکی سیاست آنی یکی آتی
آنی یعنی زرمون بهشون بچربه که چون تو ایرا ن از حق مصرف کننده حمایت نمیشه می تونید همه با هم شرکت رو تحریم کنید تا بفهمه با کی طرف (که البته نمی شه چون بچه ها پایه نیستند)
راه آتی یعنی با مرور زمان کار رو پیش ببریم یعنی کاری مثل همین تا پیک که باعث آشنایی بچه ها با این دزدی ها میشه
و اگه بچه ها زیاد بودن مشخص کردن روز های اعتصاب (کسی کانکت نشه (نامرد نباشید با یکدیگر باشید) کسی کانکت نشه همه با هم بهشون طنگ بزنین تحدید شون کنید جلو شرکتشون تجمع کنید خونه ی کارکنان و ریسشون رو پیدا کنید به صورت عمومی و گمنام براشون مشکل درست کنید و .و..........
شاید ادب شن
به خاطر شرکت تو این تاپیک ازتون ممنون نم
راستی من آی دی اس ال ندارم می خواستم شاتل بگیرم که منصرف شدم
می خواستم پارس بگیرم گفتن فیل زیاد داره
خواستم وای مکس بگیرم دیدم فعلا دان شبانه نداره
حالا منظرم وای مکس دان شبانه بذاره
وگرنه از همین دیال استفاده می کنم
راستی نکته مهم سعی کنید این تاپیک به فراموشی سپرده نشه تعداد شرکت کننده هاش بالا بره
راستی ی جوک از اون موقع ها دنبال حقم بودم
آقا ی 24 ساعته گرفته بودیم روز جمعه مخابرات اینترنت شهر ما رو واسه ی isp ها قطع کرده بود وصل می شد ولی جایی رو نمی آورد زنگ زدم بهشون با احترام فراون اکانتم رو 20 ساعت شا رژ کرد که فردا استفاده کنم و الکی تموم نشه بعد فرداش مدرسه داشتم نتونستم استفاده کنم
زنگ زدم بهشون گفتم دیگه قبول نکردن من اعصاب خورد شده بود پیش خودم گفتم
مثلا قرار بوده دیروز بیل گیتس 999999999999999999999999999 دلار به من بده اگه روز جمعه بهش بگم 2 دو تا چنتا میشه :31:
بهشون زنگ زدم گفتم من شکایت دارم اون گفت به ما مربوط نمیشه و شماره مدیر دیتای شهرمون رو بهم داد بهش زنگ زدم گفت شکایت دارم گفت شما نمی تونی از ما شکایت داشته باشی و ما شما را نمی شناسیم بهت اینترنت نفروختیم که حالا شاکی باشی
دوباره زنگ زدم به شرکت ایندفع اعصاب نداشت گفتم شکایت می کنم بهم فحش داد فحشش دادم خلاصه امدم برم شکایت کنم یکی از بچه ها رو دیدم بهم گفت
(ای قمپوز بازی ها برای کی؟)
می نمی دونی اینجا کجاست!
(البته من مشکل سیاسی ندارم فقط مشکل دفاع از حق مصرف کننده داره دیونم میکنه ) آخه چرا اینجا اینجوری؟
شاید بیل گیتس بهم می داد!!!!!
:19:
---------- Post added at 02:26 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
مثالا روز پنج شنبه ی سوال داده بهم گفته روز جمعه جواب رو بگو بهت 99999999999999999999999999999999999999999999999999 99999999999999999999999999999999999999999999999999 9999999999999999999999999999 دلار می دم
نه؟
سوال هم رو فضای سای بر فقط برای من بوده و یک چیز سری و محرمانه هم بوده و دیگه نمیشه پی شو گرفت که اثبات بشه نبوده؟
حالا خسارت من رو کی باید به بنظرتون بده
اما فقط کافی توی پستت یک کلمه ی فیل باشه تا .............
چرا از حقوق مصرف کننده حمایت نمیشه؟
مرگ بر کسانی که دزدی می کنند و یک ماهه پول دار می شوند.